D!VA с най-добра корица

Винаги е приятно да получаваш признание. Списание D!VA особено цени това вълнуващото събитие, на което получи своята награда за най-добра корица на модно издание за 2020. Кадърът, който бе избран бе от декемврийския ни брой с великолепните Ивет и Луиза Григорови, гушнали малкия Бран.

На бляскава церемония Code Fashion TV, раздаде, макар и със закъснение, своите Code Fashion Awards за 2020. Познати и ВИП имена от модния бранш и светски личности, показаха стилни визии на червения килим. Тази година Code Fashion Awards бяха заложили на дрес код – Въображение без граници, а гостите не закъсняха да се развихрят на червения килим със зашеметяващи визии. 

Под светлините на прожекторите, своето отношение към модата, показаха Деси Зидарова, Наталия Гуркова, Гери-Никол, Панче Димитриев, Венелин Кондаков, Албена Александрова, Евгения Борисова, Борислав Сапунджиев – Урсула, певицата Бони, Цвети Разложка и много други. За първа година и цялата сума от 6 300 лева, от всички продадени куверти за Code Fashion Awards, беша разделена по 3 150 лева, между две благотворителни каузи – „Искам бебе“  на Радина Велчева и каузата на Български лекарски съюз, с подкрепата на Ники Кънчев, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и доброволческите организации е инициативата за финансово подпомагане на децата на починалите от Covid-19 медици под надслов: “За децата на героите в бяло”.

Новината ни свари в разгара на подготовката за новия ни брой за горещите юли и август, който ще бъде впечатляващите 224 страници. Очакваме го през идната седмица с нова зашеметяваща корица на него. Останете на линия за изненади…

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
5 за щастие
Актьорът Никълъс Кейдж е непоправим романтик и вярва в брака дори след...
Read More
0 replies on “D!VA с най-добра корица”