Шая Лабъф става татко

shia mia
(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Актьорът Шая Лабъф и Миа Гот ще стават родители. Новината не бе потвърдена, но на 28 януари актрисата беше забелязана на разходка с наедрялото си коремче и компанията на любимия. Двамата държат далеч от любопитни очи отношенията си, след като през годините преминаха през доста изпитания.

Двамата се женят през 2016, но се развеждат през 2018 година. Според говорител на актьора, раздялата е била неизбежна, но детайли около нея и развода ще останат в тайна. Пандемията изглежда е изиграла важна роля за събирането им, защото през април 2020 година Шая бе забелязан да носи брачната си халка. Гот пък се появи както с годежния, така и със сватбения си пръстен. През юни 2021 година актьорите бяха снимани да се разхождат ръка за ръка в Дисниленд, като малко по-късно се качиха заедно и на няколко от увеселителните влакчета.

Официално Шая предпочита да не дава никакви подробности около личния си живот. Причината е, че през последните години се бори с обвинения за сексуален и психически тормоз, който е оказал на няколко свои бивши приятелки. Певицата Twigs, родена като Талия Барнет, подаде иск през декември 2020, твърдейки, че актьорът я е наранявал сексуално и психически, както и че умишлено ѝ е предал венерическа болест. 32-годишната изпълнителка също така описва няколко случая на физическо насилие.

По-късно към нея се присъедини и друга жена, която настоя, че по време на връзката им Шая е била бита от него. Певицата Сиа също е намеквала за токсичните отношенията, в които е била с актьора по време на краткия им роман.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Лили Алън и наркотиците
Певицата Лили Алън реши да говори открито за своите проблеми с алкохола,...
Read More
0 replies on “Шая Лабъф става татко”