Синът на Пам влиза в модата

Pamela Anderson and Ex Tommy Lee Reunite for Their Son Brandon Thomas
Brandon Lee, Pamela Anderson, Tommy Lee

Любовта към модата и красотата явно е заложена в семейството на Памела Андерсън. Нейният по-голям син Брандън го доказа с решението да пусне първа колекция дрехи. 25-годишният дизайнер събра родителите си Памела и Томи Лий в известен клуб в Лос Анджелис, където да представи труда си на специален коктейл.

Актрисата се появи на събитието с дълга черна рокля с тънки презрамки и обувки на висок ток, а компания й правеше Дан Хейхърст – нейният нов мъж.54-годишната звезда позира гордо до по-големия си син, който е избрал да покаже капсулната си колекция Swingers Club, облечен с черни дрехи с нейното лого.

Андерсън, която се омъжи за шести път в началото на 2021 г., присъства на първо публично събитие с 13-години по-младия си избраник, който бе неин охранител преди. Но вместо да го държи под ръка, тя върви няколко крачки пред него.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в прегръдките на мъж, който наистина ме обича“, коментира преди няколко месеца звездата.

https://www.instagram.com/p/CV5-13HP2qD/?utm_source=ig_embed

Моделите на Брандън Лий са вдъхновени от голф облеклото и бяха пуснати в продажба на 4 ноември. В профила на марката в Instagram той сподели и няколко снимки от събитието, както и специалната фотосесия. На тях, освен неговите родители със своите половинки, се вижда и по-малкият му брат Дилън.

https://www.instagram.com/p/CVyDB60vmJj/
Spread the love
More from divamagazine.bg
Деляна Манева: В честна битка за вниманието на читателите
Текст Темз Арабаджиева Със сигурност изглежда строга –  жена с остър ум...
Read More
0 replies on “Синът на Пам влиза в модата”