Световно турне на една ръка пръскане

Да, мъжките аромати не може да ви транспортират физически по целия свят, но може да са билет за първия ред  

На бас, че мечтаете да напуснете работа и да се насладите на гледките, звуците и миризмите на екзотичните места, които винаги сте искали да посетите. Ако план Б да влезете в някое реалити шоу за пътуване се провали, има следващ вариант. Не, това не са безплатни авио мили, а начин да добавите тръпката от приключението към ежедневието.

Ода за синевата на природата 

Лазурното синьо е цветът на небето, моретата, планините и езерата. Но и цветът на Explorer Ultra Blue на Montblanc. Цвят, който блести на хоризонта на всеки авантюрист, приканвайки го към незабравима експедиция до девствени кътчета. Характерният за композицията контраст превежда на обонятелен език същността й. Ободряващ италиански бергамот и щипка розов пипер, миксирани с морски и водни нотки, излъчват свежестта на алпийски пейзаж, докоснат от лек бриз. Пачули от остров Сулавеси в Индонезия и дървесина отварят врати към свят, където най-голямата добродетел е смелостта да излезете извън ограниченията.

Мост между реалност и мит

В света на все по-силно отчуждение Davidoff напомня, че истинската елегантност се корени в способността за завръщане към природата. Микс от изисканост и чиста енергия, новият вид дървесна свежест Cool Water Parfum се открива с впечатляваща комбинация от пикантен розов пипер от Мадагаскар и свеж лимон Primofiore. Живите нотки внасят характерната за оригинала прохлада. Предизвикателната увертюра неусетно преминава в изтънчени и плътни нотки ветивер от Хаити. Могъщата база от сандалово дърво допринася за чувствеността, която се разстила в цялото ухание.

Дръзка перспектива за вечния бунтар

Стремежът на Carolina Herrera към неоткрити територии не е нищо друго освен пътуване към себе си. Високото напрежение, което оставя Bad Boy Le Parfum, е за сметка на изненадващ акорд на канабис. Приливът на енергия разкрива перфектна хармония между черен пипер и здравец. Кожен акорд, прилепнал към тялото като талисман, обединява силите си с ветивер, препращащ към карибските гледки като Хаити или Санто Доминго. Удобен за носене, Bad Boy Le Parfum инжектира – не, не опиат (никаква психоактивна употреба), а доза характер в стила на притежателя си. 

 

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Охлаждане с 4 градуса по Целзий
За разлика от принцеса Елза от Замръзналото кралство, повелителка на вечната зима,...
Read More
0 replies on “Световно турне на една ръка пръскане”