Роклята на Зендая, която влезе в историята за по-малко от ден

Зендая
Getty Images

Спомняте ли си черната рокля на Versace с безопасни игли, с която тогавашната приятелка на Хю Грант, Елизабет Хърли, се появи на премиерата на „Четири сватби и едно погребение“ през 1994-а? Черна и вталена, с дълбоко деколте, със смел страничен разрез и с 24 големи безопасни игли в златно, роклята буквално изстрелва Хърли в публичното пространство.

На ревюто на Louis Vuitton на Седмицата на модата в Париж в понеделник любимката на червения килим Зендая се появи с прилепнала рокля, влачеща се по пода. Тя носеше заряда на тоалета, с който помним Хърли и до днес. При Зендая обаче дръзката визия се отличава с уголемени ципове (намигване към Maison Margiela), а не с безопасни игли. Знойната бяла рокля е изработена с двоен цип от деколтето до подгъва. Разкопчан и в двата края, той оформя дълбоко деколте и драматична цепка до бедрата.

Зендая присъства на ревюто на Louis Vuitton Womenswear на 2 октомври 2023 г. в Париж, Франция. (Снимка: Marc Piasecki/WireImage)

Тази година актрисата стана посланик на Louis Vuitton и застана начело на нова кампания за чантите Capucines. Това означава, че парижката модна къща вече играе ключова роля във визиите ѝ на червения килим. Като се има предвид, че графикът ѝ е малко по-лек от очакваното (премиерите на „Challengers“ и „Dune 2“ са преместени за пролетта на 2024 г.) все още не сме имали възможност да видим как това сътрудничество ще повлияе на стила ѝ. Но ако съдим по вчерашната визия, ни очаква нещо добро.

За по-малко от 24 часа видеото, споделено от актрисата, събра близо 6 милиона харесвания.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from Ина Иванова
Новите на подиума в подкрепа на устойчивия гардероб
Модата отвъд океана далеч не е само в ръцете на Calvin Klein,...
Read More
0 replies on “Роклята на Зендая, която влезе в историята за по-малко от ден”