Там, където е щастието

Златният блясък на слънцето и самотният остров са двете съставки на най-незабравимото преживяване в живота ви. Soleil Brulant на Tom Ford е като еднопосочен билет. Спасение от жегата е свежестта на цитруси. Розов пипер проправя път на жасмин самбак, тубероза и портокалов цвят. В прегръдката на тялото топлината на кехлибар, подсилен с нектар от черен мед, изпуска съблазнителна пара. Ободряващо кафе арабика и зърна тонка събуждат екстравагантната опушеност на тамян, ветивер и кожа.

Beautiful Magnolia на Estée Lauder предизвиква желание за дантелена рокля на волани. Безумно деликатна, звънлива и съблазнителна, композицията е вълнуваща любовна история, която разцъфтява като магнолията, символ на вярност. Искрите на очакването запалват още зелени нотки на мате и прозрачни на водна лилия. Масло от магнолия, гардения и турска роза разпръскват набиращото сила напрежение. Плътност на момента, в който разбирате, че сте намерили вашия човек, придават кедър и мускус. 

Оптимизъм и увереност. Безапелационна бленда от две взаимно допълващи се качества, Gorgeous! на Michael Kors е неконвенционален и завладяващ. Плисъкът от искрящ розов пипер, пикантен бергамот и масло от мандарина ободрява, преди да се кротне в запомнящата се следа на бели цветя, разцъфтели в интоксикиращ тютюнев акорд. Упадъчни нотки на стиракс, бензоин и набук препредават на парфюмериен език посланието на аромата: You are gorgeous! Не се страхувайте да го споделите със света.

Вдъхновение за Terra di Gioia на Giorgio Armani е изгорелият от бялото слънце чувствен пейзаж на Южното Средиземноморие, където дюни отстъпват място на скали, надвесени над необятния океан. Жасмин, бадемов цвят и кехлибарена дървесина извикват в съзнанието образа на вълна, галеща топлия пясък, и слънчев проблясък, който се мъчи да пробие памучната мекота на облаците. Поетичната атмосфера на елемента земя от колекцията Acqua di Gioia настройва за бягство от реалността.

Понякога сутрин има само едно нещо, от което се нуждаете, за да започнете деня си правилно. И това е радостта от живота във флакон.  
Магнетичният тласък на Irresistible на Givenchy във вариант тоалетна вода е безмилостен. Съпротивата е безполезна. Чист концентрат от съблазняване (роза дамасцена и розова вода) и освобождаващ изблик на смях (ирис и черен касис). Сблъсъкът им само ви подготвя за максималния фюжън с дъх на кедър и бял мускус, който оставя ефект на втора кожа.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Веселата вдовица
Вездесъщо и универсално, черното e всичко друго, но не и скучно   Е,...
Read More
0 replies on “Там, където е щастието”