Мистериозната криминална драма „Трите бора“ дебютира в HBO Max днес

Three Pines - Season 1

Алфред Молина влиза в ролята на главен инспектор Гамаш от романите на Луиз Пени, които излизат и у нас с логото на издатество Софтпрес.

Последните три книги от поредицата за инспектор Гамаш

Драматичният сериал от осем епизода Трите бора, адаптация по романите на един от най-продаваните автори на Ню Йорк Таймс, Луиз Пени, дебютира на 16 февруари в HBO Max у нас. Сюжетът проследява главния инспектор Арман Гамаш (Алфред Молина), докато разследва убийство в привидно идиличното квебекско село Трите бора. Освен, че ще открие отдавна заровени тайни, Гамаш се изправя пред някои от собствените си призраци.

Емпатичният и проницателен главен инспектор Арман Гамаш е натоварен със задачата да разреши редица мистериозни и объркващи убийства в странното, но интересно, село Трите бора. Разследването води с помощтта на своя доверен екип – сержант Жан Ги Бовоар и сержант Изабел Лакост, както и предразположената към злополуки новобранка агент Ивет Никол. Групата първоначално се отнася подозрително към жителите на селото, въпреки добронамереното им посрещане. Гамаш се оказва странно привлечен от това необичайно място и неговите ексцентрични обитатели. Сред тях са собствениците на Бистрото – Габри и Оливие, художниците Петър и Клара, собственичката на книжарница и психолог Мирна, собственичката на галерия Веа и сприхавата поетеса Рут. Колкото по-дълбоко Гамаш навлиза в тайния живот на тези хора, които са намерили убежище от външния свят в Трите бора, толкова повече бива привлечен. Неочаквано за Гамаш, селото ще отвори скрити места в душата му и ще го принуди да изрови нещо отдавна заровено в собственото му миналото.

Всички епизоди са налични за гледане в стрийминг платформата www.hbomax.com, а във февруарския брой на D!VA може да прочетете ексклузивния ни разговор с Алфред Молина.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Варна: места за обичане
Текст и фотография Пламена Александрова Не знам точно кога един град ти...
Read More
0 replies on “Мистериозната криминална драма „Трите бора“ дебютира в HBO Max днес”