Tommy Hilfiger представи новата си колекция есен-зима 2024

Модното шоу се проведе в гарата Гранд Сентрал

Tommy Hilfiger представи дефилето си „A New York Moment“ на Седмицата на модата в Ню Йорк. Цветовете на марката – червено, бяло и синьо, изпъстриха историческата гара Гранд Сентрал. Замислена като обясняние в любов към Ню Йорк, колекцията есен-зима 2024 е вдъхновена от уникалния чар на града, поднесена в типичен Tommy стил и маркира завръщане към ДНК-то на бранда.

“A New York Moment” отдава почит на Ню Йорк и препи стила. Tommy Hilfiger не изневерява на свята естетика, като включва спортни елементи и внася свежест в ежедневното американско облекло. Prep класиките от 90-те като блейзъри, чино панталони и колежански якета, са с нови текстури: кадифе, десен рибена кост и райе. Вълнените дамски палта са с изчистена кройка в камел, каре или туид в земни цветове. Плетените дрехи и роклите са изработени от кашмир. Tommy Hilfiger се заиграва с модели с по-широки крачоли, чак влачещи се по пода, свободни ризи и якета. Tommy’s Americana, оживявя в червени, бели и сини нюанси, които добавят модерност към иконичното ДНК на марката.

Новият посланик на дамската линия на Tommy Hilfiger, София Ричи Грейндж, придружена от съпруга си, е гост на модното шоу. Холивудският актьор и дългогодишен посланик на мъжката линия Дамсън Идрис също бе в публиката. Лицето на колекция есен 2023 Палома Елсесър, дефилираше по подиума, докато брат ѝ Сейдж Елсесър гледаше от първия ред заедно с GloRilla, Central Cee и Nayeon, които участваха в скорошни кампании на марката. Кели Ръдърфорд, Сонам Капур, Никол Уорн и Junho Lee също бяха сред звездите, уважили събитието.

Гостите на дефилето бяха отведени под земята за едно очарователно изживяване, което напомняше за най-забавните (и не толкова тайни) клубове. Куестлав и многократният носител на Грами Джон Батист се погрижиха за музикалното оформление на шоуто. Саунтракът на Куестлав, вдъхновен от Гранд Сентрал, е пътуване през петте квартала на Ню Йорк. А Джон Батист закри дефилето със изпълнение на своя хит “Freedom”.

Spread the love
More from divamagazine.bg
На какво държи най-много Кание
В случай на пожар някои хора взимат албумите със снимки, други любимата...
Read More
0 replies on “Tommy Hilfiger представи новата си колекция есен-зима 2024”