4 ключови тенденции за пролетта

3 начина да носим панталона на пролет 2022

В името на комфорта широките панталони с мръсна газ задминаха впитите дънки. Става дума за всичко със свободна кройка. В това число попадат по-класическите модели с басти, карго панталоните (носят бонус точки за удобство заради джобовете) и тези, заети от гардероба на половинките ни. За да постигнете модерна визия и за да избегнете прекомерния обем при стайлинга, наблегнете на втален топ и не се бойте да покажете малко тяло. Показваме ви как с три тоалета.

1. С кроп топ

Salvatore Ferragamo

2. С корсет

Zimmermann

3. С вталена блуза

Stella McCartney

Мислете цветно

Неоновите цветове постепенно дават път на по-естествените нюанси, които откриваме в природата. Говорим за фуксията на Balenciaga за AZ Factory, слънчевото жълто на Proenza Schouler, роклята в цвят пламък на Carolina Herrera и китайското синьо на Valentino. А в случай че сте в настроение да носите много нюанси наведнъж, облечете се в цветовете на дъгата, както предлага ливанската дизайнерка Mira Mikati. Нейната мисия е да оцвети света с веселите си дрехи, защо не го направите и вие?

Carolina Herrera

Balenciaga for AZ Factory

Valentino

Proenza Schouler

Mira Mikati

Нежно докосване

Още от момента, в който зърнахме перата на подиума на Valentino и Oscar de la Renta, бяхме сигурни, че техният звезден миг няма да отшуми скоро. Тъй като тази тенденция пасва идеално и при официалните тоалети, гарантираме, че е налице и по време на сватбения сезон. Все пак коя не копнее за малко от тяхната неповторима фееричност, триизмерност и лукс, присъщи на една съвременна Мария Антоанета?

@katie.one

Valentino

Sharon Wauchob

Alexander McQueen

Забелязано в мрежата

Като логично продължение на „the naked dress“, сякаш създадена за Зоуи Кравиц, и ефирните рокли на Nensi Dojaka се прокрадват мрежести тоалети. И тъй като пролетта нетърпеливо чака зад ъгъла, ясно виждаме как тази тенденция ще царува през топлите месеци. А дотогава почерпете вдъхновение от подиума – роклите от по-едра мрежа на Alaïa и Supriya Lele, но и тези от фин тюл на Khaite и Rejina Pyo.

@liv.ishak

Marques Almeida

Alaïa

Supriya Lele

Spread the love
More from Ина Иванова
Новата колекция на Mugler разбива клишетата
Благодарение на Кейси Кадуаладър Mugler не само процъфтява, а връща интереса и...
Read More
0 replies on “4 ключови тенденции за пролетта”