Три жени и 100 пенливи вина

Ирина Софранова, Кристина Маркова и Яна Петкова канят на „BUBBLES IN THE SKY”

Обявявани през вековете за любими на кралските особи, пенливите вина внушават респект у ценителите. За щастие, през последните години по-лекият и разбираем стил на кава, просеко и Pet-Nat печели много поддръжници за пенливата кауза и тези вина вече са неизменна част от ежедневието на градския човек.

На една от най-свежите и модерни градски локации – Rooftop Pool & Bar на Kitchen59 – ще се състои издание на „BUBBLES IN THE SKY”, единствено по рода си за България събитие, посветено на пенливите вина и създадено с много труд и страст от три дами: Ирина Софранова, Кристина Маркова и Яна Петкова.

Възможност да опитаме над 100 пенливи вина от всяка възможна стилистика: български реколтови и NV пенливи по класическа технология, Pet-Nat-и, премиер и гран крюта от Шампан, малки и супер интересни проекти пак оттам (като 100%-ово пино мюние), кремани, италиански франчакорти, испански кави, пенливи от Европа по класическа технология – Австрия, Португалия, Хърватия и много просеко в най-добрата му светлина.

Организатори са Avinissima Wine & Food Consulting и Крис Маркова, посветили голяма част от своите дни и нощи на пенливото вино.

На 07.04.2023, петък, от 13.00 – 20.00 ч. в Rooftop Pool & Bar на Kitchen59 – София, бул. „Цар Борис III“ 59. Вход 40 лв.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Урок по френски стил
Каквото и да облече Мишел Пфайфър нейната ефирна грациозност го превръща в...
Read More
0 replies on “Три жени и 100 пенливи вина”