Тузаря изтрит от „Просто ей така“

chris noth
(Photo by Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images)

Крис Нот получи пореден шамар от колегите си в „Просто ей така“. Продължението на „Сексът и градът“, в което героят му почина от инфаркт, е било редактирано след обвиненията за сексуално насилие срещу актьора. До момента те са от пет жени, а това сериозно удря по реномето на сериала, който е насочен именно към дамска аудитория.

Според списание „Варайъти“ финалните сцени на поредицата са претърпели промени, с което екипът се надява да покаже позицията си относно сексуалните престъпления. Актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис вече излязоха с официално становище около ситуацията, в която застават зад жертвите на насилие.

Финалната серия на „Просто ей така“ предстои да бъде излъчена на 3 февруари по стрийминг платформата НВО MAX. Според „Варайъти“ в нея е трябвало да се появи Нот. Продуцентите обаче са решили да изрежат сцената с Крис Нот. Според авторите на сериала кадрите с Тузаря нямат съществено значение за сюжета и затова могат да бъдат премахнати. Той е трябвало да се появи във фантазиите на героинята на Сара Джесика Паркър, докато разпръсва пепелта му от мост в Париж.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Тейлър Суифт с нов рекорд
Певицата Тейлър Суифт чупи рекорд след рекорд. След суперуспешното си турне, тя...
Read More
0 replies on “Тузаря изтрит от „Просто ей така“”