Три водещи за „Оскарите“

oscar ceremoni

Холивуд става все по-еманципиран и все по-женствен. Не вярвате? Тази година най-важните филмови награди ще имат не един, а трима водещи. И те ще са дами.

От Hollywood Reporter потвърдиха, че на сцената ще се качат актрисите Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс. Това бележи историческо събитие в Академията, тъй като от 35 години насам толкова много хора ще ръководят наградите „Оскар“, като за първи път в Холивуд се прави събитие, начело на което са три жени.

Още преди седмица стана ясно, че водещите ще бъдат трима, като сега е потвърдено, че всяка една от дамите ще получи по един часов сегмент, като началото ще бъде поставено от Ейми Шумър. Триото официално ще бъде обявено днес в предаването Good Morning America, а дотогава Академията отказва коментар по случая.

Наградите „Оскар“ ще се проведат на 27 март, след като първоначално бяха отменени заради пандемията от коронавирус. Засега се очаква всичко да бъде присъствено, като се спазват всички мерки и се изисква задължителна ваксинация. От Академията вече обявиха номинираните, а шоуто ще бъде продуцирано от Уил Паркър и режисирано от Глен Уайс.

Реджина Хол е работила с Паркър по филма Girls Trip от 2017 година, а Ейми Шумър и Уанда Сайкс имат отношения с телевизия ABC, по която ще бъде излъчена церемонията. Шумър води шоуто Life & Beth, което скоро ще бъде пуснато и в платформата Hulu, а Сайкс участва в сериала Black-ish, също излъчван по телевизията.

Освен с трима водещи, наградите „Оскар“ могат да се похвалят и със съвсем нова категория. По време на церемонията на 27 март ще бъде обявен победителят в „Най-любим филм на публиката“. Гласуването се провежда изцяло от феновете и е до 3 март, като желаещите могат да изразят предпочитанията си в Туитър чрез хаштага #OscarsFanFavorite или в официалната бюлетина на сайта на наградите. Победителят в категорията ще бъде обявен по време на церемонията на 27 март.

Един от всички гласували ще има възможност да спечели посещение на 95-ите награди „Оскар“ през 2023 година и е възможно дори да връчат награда на бъдещ победител по време на телевизионното излъчване.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Любимите брошки на кралицата
Кралица Елизабет Втора често използва брошките си, за да предаде определено послание...
Read More
0 replies on “Три водещи за „Оскарите“”