Войната за Gucci: Патриция v.s Гага

(Photo by Pier Marco Tacca/Anadolu Agency via Getty Images)

Филмът за историята около убийството на Маурицио Гучи от неговата съпруга Патриция Реджани се очаква с огромен интерес и вече създаде първия си конфликт. Очaкавано той е с вдовицата, поръчала смъртта на модния бос. Патриция е настръхнала срещу Лейди Гага – изпълнителката на нейната роля в екранизацията. Причината – Гага не се е опитала да срещне „оригинала“ и да усети нейната гледна точка за събитията.

„Бясна съм, че Лейди Гага ще играе мен в новия филм на Ридли Скот, без дори да си е направила труда от добро възпитание да се срещне с мен лично. Не, тук не става въпрос за пари, защото аз няма да взема и цент от този филм. Говоря за нещо толкова елементарно като уважение“, избухва Реджани в интервю за италианска агенция.

Очевидно засегната от пренебрежението на певицата към нея, Патриция намеква, че вероятно грешката на Гага е от неопитност. „Всеки добър актьор първо би изучил човека, когото ще пресъздаде. Не намирам за правилно, че никой не се свърза с мен. И казвам всичко това със симпатия към Лейди Гага“, допълва темпераментната дама.

Подобна реакция от страна на Реджани отдавна се очакваше от италианските медии. Все пак нека да не забравяме, че скандалите около нея никак не са малко, а тя е от хората, които си мълчат. За да опознаете темперамента на Черната вдовица, както ласкателно я наричат сънародниците й, може да си припомните нейната история.

А до тогава хвърляме едно око на няколко снимки от пресъздаването на ключови моменти от историята на Гучи.

(Photo by MIGUEL MEDINA/AFP via Getty Images)
Spread the love
More from divamagazine.bg
Принцеса Шарлийн отново в болница
Принцеса Шарлийн ще се подложи на лечение в център извън Монако, след...
Read More
0 replies on “Войната за Gucci: Патриция v.s Гага”