Аня Тейлър-Джой се омъжи за Малкълм Макрей

Аня Тейлър-Джой
Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Два дни след като двамата се срещат за първи път, Макрей ѝ посвещава песен.

27-годишната актриса от и 29-годишният музикант сключиха брак през уикенда във Венеция, съобщава Daily Mail. Двойката се венчава в Palazzo Pisani Moretta, построен в края на XV в. На снимки от празненството виждаме как Тейлър-Джой стои на балкона с дълъг воал и бежова рокля на Dior по поръчка, украсена с флорални мотиви и черна птица на корсажа.

Аня се среща за първи път с бъдещия си съпруг на премиерата на „The Queen’s Gambit“ през март 2021-ва. Само два дни след това музикантът ѝ посвещава песен и я споделя в Инстаграм. „Написах тази песен за Аня два дни след като я срещнах – обяснява той в описанието на поста. „Кръстих я „Наистина искам да те видя отново“.

Година след като се запознават, те правят една от първите си публични изяви заедно на партито преди Оскарите в Западен Холивуд. След края на церемонията по връчването на наградите Макрей и Тейлър-Джой бяха видяни на партито на Vanity Fair, а по-късно Макрей сподели снимка на двамата в Инстаграм.

През април актрисата призна пред британския Vogue колко добре се чувства около Макрей.

Най-накрая намерих човек, който с удоволствие да седи в тишината с мен и да чете.

„Онзи ден казах на партньора си, че той е моето хоби. Възприемам четенето като нещо, което трябва да правя. На него това му хареса, защото е същият – продължава тя. – На практика сме едновременно на 80 и на 7 години и ни се получава много добре“.

Spread the love
More from Ина Иванова
Кой е Иб Камара
Редактор, стилист, музикант, режисьор, а вече арт и имидж директор на Off-White...
Read More
0 replies on “Аня Тейлър-Джой се омъжи за Малкълм Макрей”