Почина Джейк Ейбрахам, актьорът от „Две димящи дула“

Две димящи дула

Роденият в Ливърпул актьор почина на 56-годишна възраст, съобщават от BBC. По-рано тази година Ейбрахам беше диагностициран с рак на простатата. А през юли той заяви, че получава палиативни грижи. Тогава Ейбрахам призова хората да не оставят изследванията си за ранни признаци на рак „за твърде късно“.

Актьорът участва в сериала „GBH“ на Channel 4 от 1991 г., както и във филмите „Mean Machine“ и „Formula 51“ и др. Актьорската му кариера започва през 80-те в младежкия театър Everyman и прекарва четири десетилетия, играейки на сцената и на екрана.

През 1998 г. влиза в образа на Дийн в британския гангстерски филм „Две димящи дула“ на режисьора Гай Ричи. Редовно участва в постановки в Royal Court в Ливърпул и играе в пантомимата The Scouse Jack and the Beanstalk до януари тази година.

Ейбрахам споделя за диагнозата си през юли. Казва, че се е чувствал зле от известно време, но твърде късно е отишъл да се изследва. Така ракът се разпространява и в други части от тялото му.

Мисля, че повечето мъже си казват следното: „О, ще се справя с това“. Е, аз разбрах за това много късно и нищо не могат да направят за мен – просто трябва да дочакам деня.

Мъжете могат да си направят кръвен тест, известен като тест за PSA, който да открие диагнозата рак на простатата. Може да бъде направен в кабинета на личния лекар и измерва нивото на простатноспецифичния антиген (PSA) в кръвта.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Хари кръщава дъщеря си Даяна?
Ще кръсти ли Хари дъщеря си Даяна – това е въпросът, който...
Read More
0 replies on “Почина Джейк Ейбрахам, актьорът от „Две димящи дула“”