Черна панделка за коса и нокти

панделка

Пренасяйки от модата символа на кукленски чар и сладка невинност в красотата, стилистите го експлоатират повече от всякога

Как лентата за коса, която обичайно се третира като обикновена декорация, се превърна в основен герой на дефилетата есен-зима’23? Може би това се дължи на възхода на естетиката на balletcore, coquette-core и прочее „ядра“, които разчитат в голяма степен на хиперженствени мотиви. Или пък е носталгия по 80-те? (Спомнете си огромната кадифена панделка в буйните разрошени къдрици на Мадона от времето на Like A Virgin). Независимо от причината време e да разкриете вътрешната си изобретателност чрез закачливи и лесни за носене акценти.
Панделката в косата не е новост, но който казва, че аксесоарът е скучен, не е виждал предложението на Sandy Liang – десетки миниапликации, разпръснати навсякъде. Колекцията на Susan Fang прелива от изобилие, нещо невиждано досега в нито една.

Мадона, Susan Fang, Sandy Liang, Simone Rocha, Susan Fang, Zimmermann

Само при 6 от 22-те модела, без да броим децата, липсва вечният хит и универсален аксесоар от гардероба за коса. Докато някои носят лента за глава с фльонга на темето, други са с по 3 панделки от двете страни на пътя. Мах Мara също се присъединява към тренда. Елегантната интерпретация включва панделка с дълги краища в основата на ниска конска опашка. При Zimmermann аксесоарът е завързан на възел.

Демонстрирайки, че more can be more, Dior съчетава огъваща се панделка с подплатена черна диадема. Изненадващо от косата манията се прехвърли в nail арта. Определено Simone Rocha предизвика фурор. Вързани на фльонга, черни копринени ленти се спускат от ноктите на моделите. „Маникюрът“ не е подходящ за ежедневието, но за парти е cool.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Чистота от Klorane
Замърсяването е враг на всяка кожа, но особено страдат комбинираната и мазната....
Read More
0 replies on “Черна панделка за коса и нокти”