Depeche Mode се завръщат. С нов албум и Ghost Again

Depeche Mode обявиха датата, на която излиза предстоящият им 15-ти студиен албум и тя е 24 март 2023 година!

Обявяването на релийз датата съвпада с излизането на първия сингъл от колекцията, озаглавен Ghost Again. Парчето е в класическия стил на Depeche Mode – брилянтен текст от Дейв Гаан и хипнотичната китара на Мартин Гор, която звучи върху оптимистичен груув. Ghost Again вече е достъпен във всички дигитални платформи.

„За мен Ghost Again улавя перфектния баланс между меланхолия и радост“, коментира Дейв Гаан.

„Не се случва често да записваме песен, която просто не ми омръзва да слушам – развълнуван съм, че мога да я споделя“, добавя Gore.

Сингълът е визуално интерпретиран от дългогодишния сътрудник на Depeche Mode и дизайнера на обложката на Memento Mori – Антон Корбийн.

Memento Mori ще бъде 15-ият студиен албум на Depeche Mode и първият като състав от две части – Дейв Гаан и Мартин Гор. Продуциран от Джеймс Форд и Марта Салони, Memento Mori бива създаден през ранните етапи на пандемията, което води до теми, вдъхновени директно от този период. 12-те песни в албума покриват голям обем от настроения и текстури, от зловещото му начало до заключителната решителност – преминавайки от параноя и мания до катарзис и радост, и безбройте точки между тях.

Парчетата в Memento Mori са 12 на брой, а вие чуйте дебютния сингъл Ghost Again.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

LOVEч, тази люлякова любов

Текст Елена Денева Покрит мост, зоопарк. Това беше единственото, което изникваше в...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ