Depeche Mode се завръщат. С нов албум и Ghost Again

Depeche Mode обявиха датата, на която излиза предстоящият им 15-ти студиен албум и тя е 24 март 2023 година!

Обявяването на релийз датата съвпада с излизането на първия сингъл от колекцията, озаглавен Ghost Again. Парчето е в класическия стил на Depeche Mode – брилянтен текст от Дейв Гаан и хипнотичната китара на Мартин Гор, която звучи върху оптимистичен груув. Ghost Again вече е достъпен във всички дигитални платформи.

„За мен Ghost Again улавя перфектния баланс между меланхолия и радост“, коментира Дейв Гаан.

„Не се случва често да записваме песен, която просто не ми омръзва да слушам – развълнуван съм, че мога да я споделя“, добавя Gore.

Сингълът е визуално интерпретиран от дългогодишния сътрудник на Depeche Mode и дизайнера на обложката на Memento Mori – Антон Корбийн.

Memento Mori ще бъде 15-ият студиен албум на Depeche Mode и първият като състав от две части – Дейв Гаан и Мартин Гор. Продуциран от Джеймс Форд и Марта Салони, Memento Mori бива създаден през ранните етапи на пандемията, което води до теми, вдъхновени директно от този период. 12-те песни в албума покриват голям обем от настроения и текстури, от зловещото му начало до заключителната решителност – преминавайки от параноя и мания до катарзис и радост, и безбройте точки между тях.

Парчетата в Memento Mori са 12 на брой, а вие чуйте дебютния сингъл Ghost Again.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лени Кравиц пуска съблазнителен видеоклип към новата си песен
59-годишната звезда зарадва феновете си, като публикува видеоклип към сингъла „TK421“. Като...
Read More
0 replies on “Depeche Mode се завръщат. С нов албум и Ghost Again”