Даяна излъгана, че готвят убийството й

Getty

Покрай интервюто на Меган и Хари за Опра Уинфри, британската преса претопля нови и нови истории от живота на покойната принцеса Даяна. Според едно от интервютата на журналиста Мартин Башир лейди Ди е била излъгана, че съпругът й принц Чарлз я иска мъртва. Причината, която й е посочена е, че той иска да се ожени за гувернантката на синовете си. Смъртта на Даяна ще му даде тази възможност, за да се избегне скандала от евентуален развод.

Мартин повдигна завесата на разговорите си с принцесата преди няколко месеца, но сега дава повече яснота какво се е случило в тяхното съвместно интервю за предаването „Панорама“ през 1995 г.. Ако четем между редовете, научаваме, че всичко обявено в него е било подготвено от разследване на подчинени на кралицата, в което дори е бил изфабрикуван документ за аборт на бавачката от принц Чарлз. Това е станало причина в интервюто Даяна да повдигне завесата и да признае публичната тайна, че в брака й е имало трети човек.

„Всички тези документи, които ми бяха предоставени за интервюто, станаха причина да задълбая в толкова лични теми за принцеса Даяна“, оправдава се днес Башир. Твърденията му обаче са обект на разследване за доизясняване на версията.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Многоликата Венера
Статуквото е свалено от преврата на армия млади топмодели с разнообразни гласове...
Read More
0 replies on “Даяна излъгана, че готвят убийството й”