Криси Тейгън – краят на диетите

Майка на две деца, съпруга на сексапилния Джон Леджент, бивш модел и настоящ инфлуенсър Криси Тейгън е една от звездите, които постоянно е под светлините на прожекторите. Екзотичната красавица многократно е споделяла, че преживява всякакви физически трансформации в името на добрия външен вид, но сега издава, че си е обещала едно – край на постоянното броене на калории.

„Оставих това зад гърба си. В момента съм в такъв етап от живота си, че искам да му се наслаждавам. Ям това, което желая. Не полудявам, защото нещо ми е забранено. Поставям духа си над тялото – ако нещо ми носи щастие, ако ме радва, тогава то е моето нещо“, казва Тейгън.

Смелостта й е впечатляваща особено в свят, в който добрият външен вид има ключова роля за успехите в професията. След края на своята модна кариера Криси се занимава основно с реклама в интернет и умението да привлича интереса към себе си и носи прилични доходи. Разбира се, те не биха били възможни без провокативните снимки на красавицата, която обича да показва своите бедра. Дори леко по-пухкави от периода на модните й изяви, те се радват на завиден интерес. Можете да се убедите и сами.

Spread the love
More from divamagazine.bg
ALMA не страда от липса на вдъхновение
След бунта в “My Mama Told Me“, сега младата изпълнителка е готова...
Read More
0 replies on “Криси Тейгън – краят на диетите”