HBO MAX идва в България през март

HBO Max, новата стрийминг платформа на WarnerMedia, пристига в България на 8 март 2022 г., като от тази дата ще замени действащата в момента платформа HBO GO. HBO Max предлага цял нов свят висококачествено забавление от Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и много други производители на съдържание.

По повод обявяването на датата за старта на Max у нас, Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за EMEA, коментира: „Развълнувани сме да потвърдим, че на 8 март HBO Max пристига в България.HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на невероятно атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа.“. Тя отбелязва също, че HBO има директно присъствие и екип у нас от 20 години, като предлага локализирано съдържание на пазара ни от самото начало, а стрийминг услугата от шест години.

HBO Max ще предлага и достъп до филми на Warner Bros. само 45 дни след премиерата им в киносалоните. Сред заглавията, които ще бъдат достъпни от първия ден на платформата са Матрицата: Възкресения, Дюн и Методът Уилямс.

Сред новите сериали Max Originals са Станция 11, Миротвореца, втори сезон на Отгледани от вълци и The Sex Lives of College Girls. Европейските сериали вече също ще бъдат под марката Max Originals. Заглавията от континента, които  ще имат своята световна премиера в платформата, включват Животът и всичко останало (Todo Lo Otro), Камикадзе (Kamikaze), Похот (Lust), Рукс (Ruxx), След зимата (The Thaw), Доносникът (The Informant) и Гарсия! (Garcia!).

За първи път у нас в HBO Max ще има и реалити формати като  Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island и Селена и главният готвач (Selena + Chef), които ще можем да гледаме с български субтитри. Специалната детска секция KIDS ще бъде още по-богата и ще продължи да предлага Малки титани: в готовност!, Шантави рисунки, Стивън Вселенски: бъдещето I, Невероятният свят на Гъмбол, КоКомелон и още много селектирани заглавия от Cartoon Network, Boomerang и други.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Шон Мендес обран в дома си

Наглостта на обирджиите, които обикалят имения в Лос Анджелис, няма край. След...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ