Хороскоп за юли

Овен

Овни, през юли ще бъдете още по-харизматични от обикновено и ще се откроявате на всички светски събития. Ще блестите със самочувствие и положителна енергия, а всички около вас ще ви възприемат като модел за подражание. Ще изградите нови взаимоотношения, независимо дали любовни или работни. Освен това ще вложите енергия в домашни дейности, което ще бъде оценено от вашия партньор или възрастни родители.

Телец

Хармоничен месец ви очаква, Телци. Ще се чувствате добре в кожата си и ще се наслаждавате на всички удоволствия, които лятото ще ви донесе. Енергията ви ще бъде дори в излишък и ще сте в чудесна физическа форма. Ще бъде жалко да не се възползвате от това – заложете на повече спортни дейности с приятели. Но се пазете от мускулни травми, към които ще бъдете по-податливи – не забравяйте да загреете добре.

Близнаци

Близнаци, юли е време за големи промени в личния живот или кариерата. През тези месеци ще се радвате на пораснало самочувствие и привлекателност за околните. Ухажорите ще се трупат около вас на тълпи, а сред тях може да се появи и голямата ви любов. Наслаждавайте се на всеки момент и не се „филмирайте“ излишно. В работата също се задават промени, така че бъдете подготвени за всичко и слушайте интуицията си.

Рак

Летните месеци ще ви донесат голяма доза физическа и психическа сила, Раци. Ще ѝ намерите приложение в различни сфери на живота си. Ще се отличите в спортните дейности, но освен това ще проявите сръчност за различни домашни ремонти, а инициативата ви у дома ще бъде високо оценена от вашия партньор. Възприемчивостта ви ще бъде повишена и може да започнете да учите чужд език или да развиете ново хоби.

Лъв

Лъвове, през юли ще се успокоите и ще оставите живота си на течението. Най-накрая ще осъзнаете, че не е нужно да контролирате всичко и понякога е добре да се откажете от плановете и да наслаждавате на настоящия момент. През този период ще бъдете и много съпричастни, близките ви ще търсят вашата компания и ще идват при вас за съвет. Ще срещнете нов човек, който ще се превърне във важна част от живота ви.

Дева

Увереността ви нараства, Деви, Дотолкова, че сте убедени, че давате всичко от себе си и сте номер едно във всички сфери. Този подход обаче може да ви донесе неодобрението на околните, особено ако се самоизтъквате, така че се научете да се контролирате. Сексуалната ви енергия за сметка на това ще се отприщи почти неконтролируемо. Очакват ви много приятни моменти с партньора, експерименти и падане на задръжки.

Везни

Везни, юли е време за почивка. В работата се справяте без много усилия, така че ще имате повече енергия и време за развлечения. Ще срещнете приятели, чиито дири сте изгубили от много години и отново ще възстановите отношенията си. Обърнете специално внимание на болките в гърба, причинени от неправилна стойка и стрес – ежедневните упражнения в комбинация с кардио тренировки на открито ще подобрят състоянието ви.

Скорпион

През следващия месец в живота ви ще настъпят промени, Скорпиони. Ще се почувствате като напълно нов човек, който трябва да промени начина си на живот. Това ще доведе до подобряване на физическото ви състояние, тъй като ще започнете да правите упражнения и да се храните по-добре. Може да промените и социалната си среда и да се запознаете с нови хора. Включете партньора в новите дейности, за да има мир вкъщи.

Стрелец

Стрелци, лятото е сезонът на отпуските, при вас обаче ще е много успешно в кариерно отношение. Ще ви хрумнат нови идеи, които ще впечатлят шефа и колегите, а трудът и упоритостта може да доведат и до повишение. Следвайте целите си и не позволявайте на никого да ви обезсърчи, сега е моментът, когато имате най-голям шанс да постигнете успех. Внимавайте само успехът да не ви заслепи до арогантност – ще доведе до проблеми.

Козирог

През летните месеци проблеми от миналото ще изплуват, Козирози, и този път трябва да бъдат разрешени окончателно. Свързани са с конфликт в семейството, който сте смятали за приключен. Погледнете на това от положителната страна, като възможност да изгладите семейните си отношения. Всичко може да се оправи с комуникация, стига да сте отворени към нея. Намерете и нещо, което да ви разсейва, например спорт.

Водолей

Водолеи, следващият месец ще постави на пътя ви много предизвикателства, но ще се справите с тях с лекота. Спортните занимания ви зареждат не само с енергия, но и с добро настроение. Няма да ви свърта на едно място и ще прекарвате времето си в пътувания и дейности на открито със семейството и приятелите. Има опасност обаче да изглеждате нестабилни и припрени в очите на околните и това да доведе до тяхното отдръпване.

Риби

Лятото ще засили още повече вашата импулсивност, Риби. Трябва да внимавате да не кажете неща, за които може да съжалявате по-късно. Опитайте се да избягвате ситуации, пораждащи конфликти и остра размяна на реплики. По-скоро вложете енергията си в творчески дейности, хобита, медитация, йога. Спортни занимания като джогинг и фитнес също са добре дошли. Прекарвайте повече време сами със себе си.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
С какво се занимава Нина Добрев?
След триумфа на Мария Бакалова е време да обърнем поглед към друго...
Read More
0 replies on “Хороскоп за юли”