4 инфлуенсърки за добро настроение във вашия фийд

1. @rianne.meijer

Ако ви е дотегнало от съвършено подбраното съдържание в Инстаграм, изпълващо ни с празни надежди за живот като в приказките, Риана Мейър е вашият човек. Нидерландката има над милион и половина последователи. Причина номер едно за популярността ѝ са забавните снимки, фийдът ѝ е пълен с колажи в стил Instagram vs. Reality. На тях от едната страна Мейър демонстрира своята красота или хубавото си тяло, но на другата е променила ракурса или позата си така, че ще ви накара да избухнете в смях. Със сигурност ви се е случвало да посегнете към телефона, за да снимате нещо, но да се включи предната камера и да се стреснете от двойната си брадичка. Е, Риана си е правила поне дузина такива снимки, споделени с голямата й аудитория.

„В началото снимахме поне по 200 кадъра за Инстаграм, като 90% от тях никога не използвах. Така един ден, докато лежах в леглото, се замислих защо да не публикувам колаж в стил „очаквания срещу реалност“. Ако кача само красивата снимка, се чувствам сякаш лъжа аудиторията си. Просто искам да покажа на света, че съм като всички останали – споделя тя пред Women’s Health Нидерландия, чиято корица краси през юни. – Харесва ми, че в социалните мрежи мога да покажа истинското си аз. Качвам каквото ми хрумне. Колкото по-честно и истинско е то, толкова повече хората откликват.“

2. @camillecharriere

За първи път чух името на Камил Шериер, когато започнах да слушам подкаста Fashion No Filter, който тя водеше с Моника Ейнли. Гласът ѝ е също толкова приятен като гардероба ѝ, преливащ от лондонски градски стил през небрежен парижки шик. В начина ѝ на обличане има едва доловимо чувство за хумор – обикновено се проявява в особено къса пола или твърде бляскави ботуши. Най-важното е, че каквото и да носи, го прави със завидно самочувствие. Камил  започва развитието си в сферата на правото и финансите, преди да създаде блога си Camille Over the Rainbow през 2010-а. А той ѝ спечелва работна позиция в Net-a-Porter, а по-късно и в Matchesfashion.com. Постепенно Шериер се издига до едно от най-търсените лица в бранша (има над милион и 300 хил. последователи в Инстаграм). Отскоро има котка с неустоимото име Равиоли, обича чантите и изглежда като Кари Брадшоу от живия живот, на която всички момичета искат да подражават.

3. @hoskelsa

Повечето познават шведската красавица Елза Хоск като бивш ангел на Victoria’s Secret, но днес тя се подвизава като новата Хейли Бийбър пред близо 8-милионната си аудитория. Освен заради съвършеното ѝ тяло и чаровното ѝ русокосо бебе, препоръчваме ви да следвате Елза заради стила ѝ на обличане. Къде с любезното съдействие на своя стилист Елизабет Сълсър, къде не – Хоск е експерт на тема tonal dressing (тоалет в няколко различни нюанса на един цвят) и покрай нея ще научите кои са най-новите тенденции.

4. @leoniehanne

Леони Хан е немската инфлуенсърка с най-заразителна, понякога дори леко инфантилна усмивка в социалните мрежи. За разлика от много Инстаграм звезди в нейния гардероб присъстват всички цветове на дъгата. Съчетанието между тези две неща ѝ докарва цели 4,3 млн. последователи, няколко корици на списания и пасове за червени килими. На Фестивала в Кан през май тя за пореден път порази интернет с бляскавите си визии, документирани не само от фотографите, а и от приятеля ѝ Алекс под формата на кратки видеа (reels) в Инстаграм. Най-често ги снимат в хотелската им стая, докато Леони позира на терасата или пред прозореца, където светлината е най-добра. В едно от тях е облечена с рокля от розов тюл на Nicole + Felicia Couture, специално изработена за нея. Но любимата ми нейна визия е от премиерата на „Елвис“ в Кан, където носи сребърен гащеризон и наметало от бели пера на ливанския дизайнер на висша мода Georges Hobeika.

Spread the love
More from Ина Иванова
Кои са победителите и най-добре облечените на наградите SAG
На церемонията се отличават най-добрите филмови и телевизионни продукции за 2023 г.,...
Read More
0 replies on “4 инфлуенсърки за добро настроение във вашия фийд”