Иван Радуловски написа песен за теб

Новата балада на харизматичния Иван Радуловски е посветена на любовта – единственото нещо, за което си заслужава да се пее. С „Песен за теб“ той за пореден път доказва, че една песен може да звучи модерно и съвременно, без да е комерсиална. Не случайно изпълнителят избира нея за пилотна към предстоящ албум, защото освен високо стойностен и професионален в музикално отношение, сингълът описва всяка следваща песен на изпълнителя. Иван Радуловски стана известен през  2013, когато се нареди сред финалистите на българския X Factor. Като творец има много авторски песни. В най-новата му творба „Песен за теб“, ще намерим една много лична изповед за изгубена любов, превърнала се в красива песен. Иван Радуловски е певец, текстописец, актьор и предприемач. Управител и съосновател на фирма за маркетинг, бизнес стратегия и продукция на дигитални приложения. Подпомага развитието на млади таланти в сферата на технологиите. Подкрепя и проекти в областта на изкуството, културата, общественото развитие. Това е само малка част от разнообразното му ежедневие.

А когато нещо е много красиво, стойностно – естетически, музикално, поетично, визуално и емоционално, то зад него стои трудът на един създател или екип от даровити професионалисти, какъвто е случаят с „Песен за теб“. Ето и имената на хората, допринесли за раждането на тази красота: Музика, текст и продуцент: Иван Радуловски, аранжимент: Lazaro Valenzuela, Саксофон: Светлин Къслев, Mix & Master: Росен Стоев (Reptilla SRP Studio), Режисьор: Любо Сергеев.

„След въртележката на любовта остава песента. Когато го изпееш става по-леко и всъщност това е силата на баладите. Въпреки, че са тъжни, слушайки ги, хората не се натъжават, а по-скоро преосмислят текста, усещат мелодията и продължават с едно по-леко чувство в сърцето. Напоследък, сякаш никой не прави такава музика. Май тя не е viral, но такива песни обичам да пиша и това е моето разбиране за хубава музика“ – споделя Иван Радуловски.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Саймън Бейкър се развежда след 29 години брак
Холивуд е място, в което любовта има кратък срок на годност. Също...
Read More
0 replies on “Иван Радуловски написа песен за теб”