Скъпоценната терапия на ORPHEUS за сияен вид

Orpheus
Снимки: Архив на марката

Нужна е само една процедура ORPHEUS Glow Facial, за да разкрие лицето ви блясъка си и да усетите по-стегнат контур

Внимание! Тази нова процедура за лице води до зависимост! Защото кой не би се пристрастил към терапия, която прави кожата толкова сияйна и красива, a контура видимо повдигнат, че да се чудите дали не се е случила някаква магия и времето не се е върнало с 15-ина години назад?

Среща с Орфей

Споменаването на годините не е никак случайно. Защото няколко седмици преди да навърша 37, получих покана да изпробвам новата процедура за лице ORPHEUS Glow Facial, специално разработена от ORPHEUS Skincare със 100% чиста луксозна биотехнологична козметика, насочена да таргетира всички признаци на уморената, стресирана и девитализирана кожа. Познавам бранда много добре, все пак толкова години живея във и със света на козметиката. От 4 години ORPHEUS разнася из целия свят славата на уникалното Орфеево цвете – родопския силивряк и уникалните му сили да съживяват дори най-уморената кожа. Залагана комбинация от биотехнологии и 20-годишни научни изследвания, за да събере в изящните си стъклени лилави опаковки мощта на природата и да я превърне в луксозна грижа за кожата. Но подобна увереност често ни изиграва лоша шега. Защото… Ще бъда искрена – не бях сигурна, че вече има с какво да ме смаят. Смятах, че съвършенството за ORPHEUS вече е постигнато…

Нови хоризонти

Още с влизането си в хотел Juno – луксозният дом на ORPHEUS Glow Facial, разбрах, че ще бъда приятно изненадана. Докато изчаквах реда си за процедурата, размених няколко думи с едно очарователно момиче – Сара Кюркчиева. Тя е човекът, който стои зад идеята, реализацията и развитието на ORPHEUS. Тъкмо беше минало първото събитие, с което марката отбеляза своя четвърти рожден ден и вълнението се излъчваше от Сара като чиста енергия. Процедурата направи своя дебют в България като подарък на бранда към неговите партньори и амбасадори. Тя допълва цялостната грижа и показва стремеж към развитие не само с нови и все по-ефективни продукти, но и ексклузивни изживявания. Сара сподели, че ORPHEUS Glow Facial е терапия, разработена специално за бранда от терапевт в Ню Йорк и доразвита на наша почва от терапевта Яна Псарянова. Тя ще се предлага само в България, в SPA центъра на хотел Juno, където освен това ще може и да се закупят продуктите на марката. Рядко съм срещала хора, които с толкова любов и внимание говорят за работата си. Като майка, която разказва за детето си, Сара носи същия блясък и обич в очите си.

Магията на сиянието

Но нека премина към най-важното – същността на процедурата ORPHEUS Glow Facial. Бях сред малкото, имали късмета да ѝ се насладят на открито – на терасата на президентския апартамент на хотел Juno. Облякох копринения лилав халат, запазена марка на ORPHEUS, и се оставих в ръцете на Яна Псарянова – интуитивен терапевт и експерт по авторски масажи за лице с невероятно позитивна енергия. От нея научих, че в ORPHEUS Glow Facial се използват само продукти от линията Resurrection, която включва почистващ серум, тонер, серум, крем, двуфазен серум-мист и един нов продукт, който все още е тайна, но ще бъде лансиран догодина.

Процедурата започва със затоплена кърпа, за да може кожата на лицето да се отпусне максимално и да се подготви за предстоящата наслада. Следва двойно почистване с измиващия серум, който се оставя за кратко върху кожата. Нежното му, но изключително ефективно ексфолиращо действие позволява той да се използва и като ексфолираща маска за лице, която заглажа, отпушва порите и детоксира кожата. Не мога да ви опиша насладата за кожата от масажа със студени сребърни криосфери, които действат като лимфен дренаж и премахват подпухването на лицето. Хем се стягаш от хладния им допир, хем се отдаваш на суперотпускащо изживяване.

Ред е на масаж със златен ултразвуков уред с над 6000 вибрации за минута! Неговото действие се забелязва веднага в посока контуриране, стягане и повдигане на кожата. Или с други думи – подмладяване. Масажът е много лек и нежен, няма никакви неприятни усещания.

Следващата стъпка е пълна новост за мен – LED маска, която се оставя да постои няколко минути върху кожата. Тези маски са абсолютен хит, но честно казано, не бях ги пробвала досега. Почувствах се като героиня от научнофантастичен филм, което добавя още един симпатичен (но преди всичко много ефективен) детайл към цялостното изживяване. ORPHEUS Glow Facial завършва с мануаленрелаксираш масаж. Наистина не усетих как минаха 45 минути – толкова трае цялата процедура. А и да си призная, искаше ми се времето някак да спре…

За финал ще ви дам един искрен съвет – когато запазвате своя час за ORPHEUS Glow Facial (защото съм сигурна, че ще го направите), гледайте да е преди някое специално събитие. Ще заслепите всички със сияеща и красива кожа. Аз, за съжаление, заслепих единствено майките на родителската среща в детската градина на сина ми. Но пък поне вече знам къде ще отида в деня преди официално да стана на 37 – на ORPHEUS Glow Facial в хотел Juno!

Текст: Велина Василева

Spread the love
More from divamagazine.bg
Киану – секс богът на Холивуд
Секс фантазиите с мъже от екрана е допустимо клише, като чаша вино...
Read More
0 replies on “Скъпоценната терапия на ORPHEUS за сияен вид”