Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Парис Хилтън

Парис Хилтън
(Photo by Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images)

Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Риана и Ашли Олсън. Познаваме ги като душата на всяко шумно парти. Виждали сме телата им в оскъдни (и направо липсващи) рокли. Пиянските и любовните им истории са обиколили всеки таблоид на планетата, но днес това разюздано поведение е останало в миналото. Четири от най-ярките купонджийки в Холивуд, сменят памперси, топлят пюрета и са безкрайно щастливи от ролята си на майки. Толкова щастливи, че нямат търпение да си народят цял отбор отрочета. Правим бърз преглед на пътя им дотам, преди той да остане в дълбоките архиви.

Парис Хилтън – богатата наследница с порно

Още на 15 години богатата хотелиерска наследница Парис Хилтън дава да се разбере, че няма кротко да очаква своя звезден миг. Дългокраката блондинка избира да се изяви като модел, промоутър на събития и дори актриса (без дори да получава място в надписите накрая) само и само да докаже, че не е просто момичето на татко.

За нея се разбра в началото на 2023-та, след като Парис и съпругът ѝ Картър Ръм обявиха щастливата вест. Тя бе доста изненадваща – семейството има син Феникс, роден от сурогатна майка. Това обяснява защо Хилтън не редуцира своите ангажименти като активистка, риалити звезда, бизнесдама, диджей и какво ли още не. И не развали перфектната си талия…

Парис и Ники Хилтън Ротшилд преди ревюто на Valentino за колекция пролет/лято’24 на 1 октомври 2023 г. в Париж (Снимка: Christian Vierig/Getty Images)

Преди да се превърне в мама за пример, която носи десетина дини под мишница, Парис добре си поживя. Години наред таблоидите пълнеха страниците си с изцепките ѝ – шофиране в нетрезво състояние, употреба и притежание на наркотици, сексуали подвизи. Най-големият „удар“ обаче безспорно е сексзаписът на блондинката, който се появи през 2003 г. и по нейни думи я вкара в дълбок размисъл за цената на популярността.

Лентата е дело на бившия приятел на Парис Рик Соломон, който освен като успешен покер играч е известен с два брака с Памела Андерсън. През 2001 г. той и Хилтън са сгодени и явно обичат да излизат от обичайните сюжети в спалнята. Рик записва една от игрите им и макар видеото да изтича чак след 2 години, той признава, че му дава идея за бизнес в индустрията за възрастни.

За Парис обаче периодът е кошмарен – блондинката тъкмо е стартирала своето риалити шоу, пуснала е марка парфюм и линия аксесоари за домашни любимци. Последното, от което има нужда, е голото ѝ тяло да се развява по страниците на таблоидите или да е в секцията порно във филмотеките. Дистрибуцията на клипа обаче е съвсем легална, а касетата с изпълненията на бившите годеници получава световна дистрибуция под името „Една нощ в Париж“ – очевидна игра на думи с името на блондинката. След години Хилтън ще успее да осъди Рик за бизнес начинанието му, а сумата ще дари. Но дори 20 години по-късно трудно ще изчисти името си от сянката на порноскандала.

Бракът за нея звучи като затвор, докато не среща предприемача Картър Ръм. Той подкрепя желанието ѝ да е на сцената, да работи над бизнесите си и това да не пречи на личния ѝ живот. Самата Парис обаче толкова е пленена от новата си роля на майка, че вече говори пред пресата как скоро синът ѝ Феникс ще си има и сестричка. Макар това да е само добро пожелание, наследницата е доказала, че винаги постига целите си.

Spread the love
More from Косара Ангелова
Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Линдзи Лоън
Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън,...
Read More
0 replies on “Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Парис Хилтън”