Приказка за много доброто момиче

Имало едно време едно лошо момиче (It’s so good to be bad!), което се оказало много добро в края на краищата. Кой го казва ли? Carolina Herrera с новия си аромат Very Good Girl

Лошо момиче и добро момиче, деликатност и сила, интелигентност и красота, решителност и съпричастност. В разнообразието на съвременните кодове, базирани на характерната за цялото семейство аромати Good Girl дуалност, се крие непредсказуемостта на жената. Както показват последните социални промени, женствеността никога не трябва да се тълкува бинарно, тоест с „да” и ”не“.

Известната максима на Каролина Ерера „Модата е еволюция, а не революция” намира израз в обонятелното приключение Very Good Girl,  което прави изненадващ обрат. За да промени изцяло оригинала с познатите нотки на жасмин и зърна тонка, парфюмеристката Луиз Търнър използва завладяващото усещане за пикантен касис на фона на екзотично личи. Палавостта им укротява новата фаза в приказката „Много добро момиче”. В играта влиза Добрата кралица – Нейно Величество Розата, готова да завладее нови територии. Като една от водещите суровини в парфюмерията, тя е безброй пъти интерпретирана, но това не я прави old fashion. Напротив, също като коприната и кожата, предпочитани материи от къщата, тя е вечна. Романтични и кремообразни, нюансите на розата галят сетивата също като най-красивото червило на света – устните. Обяснението в любов към цветето от страна на Луиз Търнър е достатъчна причина за създаването на нов аромат. Но за да ви направи съпричастни към невероятното му предимство, тя го модернизира с воал от ветивер – типично мъжка съставка, позната от Good Girl Supreme. Изненадващият контраст в комбинация с ванилия завладява сърцето също като убийствените стилети, чиято неустоима форма е обект на желание. Неизбежното пристрастяване към Very Good Girl е като към пиене на шампанско и неудържим кикот в закътано сепаре на нощен клуб. Орисани от Добрата кралица, много добрите момичета могат да правят каквото си искат. Да му мисли мъжът до тях.

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Букален масаж на лицето. И никакви инжекции

Ако не сте готови за тежката артилерия, запишете се за новата бюти...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ