Роджър и Рафа покоряват Доломитите

Новата кампания на Louis Vuitton ни пренася на върховете на италианските Доломити в компанията на тенис иконите Роджър Федерер и Рафаел Надал. Двамата застават пред обектива на прочутата фотографка Ани Лейбовиц на 3000 метра надморска височина, която запечатва изкачването им – метафора на професионалния им път, белязан от взаимно уважение и приятелство. „Много се гордея с участието си в тази кампания, още повече, защото това се случва с Роджър. Той беше най-големия ми съперник, а днес е мой близък приятел“, споделя Надал.

Кадрите на Лейбовиц улавят шампионите на фона на впечатляващ зимен пейзаж. Федерер е с класическата раница Monogram Christopher в унисон с неговия непреходен стил, докато Надал носи модела Monogram Eclipse, символ на силата и упоритостта му. Заедно те превъплъщават основните ценности, в които Louis Vuitton се кълне от основаването си през 1854 г.

Федерер със своите 20 титли от Големия шлем и Надал с 22, включително 14 победи на Откритото първенство на Франция, са избрани не само заради постиженията си, но и заради своите ценностите. А през 2022-а други двама съперници в света на спорта – Лионел Меси и Кристиано Роналдо, също участват в кампания на Vuitton по случай Световното първенство в Катар. Футболните легенди са заснети как играят шах върху куфара, превърнал се в една от емблемите на модната къща.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Обратно на работа
Кралица Елизабет Втора има правило – на първо място е работата. По-малко...
Read More
0 replies on “Роджър и Рафа покоряват Доломитите”