Сабрина Карпентър счупи рекорда на Ариана Гранде

Arturo Holmes/FilmMagic

25-годишната певица изпревари предишната носителка на рекорда за най-млада изпълнителка, чиито песни заемат първите две места при синглите в една и съща седмица. Американката достигна първо място в класацията на Official Charts Company с песента си Please Please Please, измествайки другия си хит – Espresso, който беше на върха в продължение на пет седмици. И двете песни са от предстоящия шести албум на Карпентър Short ‘n Sweet. Ариана Гранде постига същия успех през февруари 2019-а със 7 Rings на първо място и Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored – на второ. Когато това се случва обаче, 25-годишната Гранде е с 6 месеца по-голяма от Карпентър.

Please Please Please се изкачи на върха и на класацията на „Билборд“ седмица, след като парчето ѝ дебютира в подреждането. Официалният видеоклип към него е с участието на половинката на Карпентър – номинираният за „Оскар“ актьор Бари Киоган.

Фотография / Marc Piasecki/Getty Images for Vogue

А в края на юни Сабрина направи изненадваща поява на Vogue World 2024 в Париж с раиран тоалет, специално създаден за нея от Jacquemus и стилизиран от неповторимата Карин Ройтфелд. Вдъхновена от плажния стил на Бриджит Бардо, който така добре пасва на Карпентър, визията е завършена с шал в стил Стария Холивуд.

Spread the love
More from Ина Иванова
Панделките са новата вайръл коледна украса
В годината на Барби, Тейлър Суифт и хиперженствените естетики като balletcore панделките...
Read More
0 replies on “Сабрина Карпентър счупи рекорда на Ариана Гранде”