Скандално: боксът като съблазняване

Вдъхновен от юмручния бой, Scandal pour Homme на JPG е перфектният аромат за съвременния мъж

Няма да издам тайна, ако кажа, че навремето бях влюбена в Брад Пит, който се превъплъти в ролята на Тайлър Дърдън, търговец на сапун в „Боен клуб”. 22 години след излизането на филма кардио (от него физически и психически се уморявате, докато триете потта от челото), историята се повтаря. Но героите и сюжетът вече са други. Усещането за тотално емоционално освобождаване е преосмислено хедонистично.  

По всички личи, че боксът е в кръвта на Жан Пол Готие. В колекцията си есен-зима’10-11 „лошото момче“ на френската мода оправдава репутацията си, изкарвайки на модния ринг – пардон, подиум, окървавени боксьори. В суперготиния клип към Scandal pour Homme завладяващият супермодел Паркър ван Норд също размахва юмруци, обожаван и възхваляван от еклектична тайфа в тоалети на къщата. В другия край на ринга пристъпва грациозно женското му алтерего – супермоделът Иман Хамам. Докато двете рекламни лица се изправят един срещу друг в интензивен „бой” на желанието, скандалът не закъснява. Защото вместо да се състезават, двамата се… посвещават един на друг. Дотолкова, че от любовния мач стените се напукват, а Айфеловата кула се разклаща за ужас на зрителите. Всички са скандализирани.

С достъпа си до първия ред на този чувствен сблъсък ставате свидетели на скандална история за първичен инстинкт, страст и вълнение. Това е Scandal pour Homme. Истинско отражение на всичко, което е Жан Пол Готие – шик, грандиозност и екстравагантност. Само посягането всяка сутрин към почти квадратния флакон (напомня ринг) с червено-златна корона може да ви побърка. Контрастен и пристрастяващ, свеж и пламтящ,  ароматът сякаш се противопоставя на всички стереотипи, хвърляйки ви в нокдаун. Градински чай срещу мандарина, карамел върху зърна тонка и ветивер. Какво? Карамел? Как смее квартетът парфюмеристи? Мачът ще продължи няколко рунда, защото флаконът е за многократно пълнене. Което ще рече за удоволствие без угризения. Кой е предполагал, че скандалът може да е толкова устойчив!

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Пътят до перфектната кожа
Най-добрият пряк път до перфектната кожа е коректорът Teint Idole Ultra Wear...
Read More
0 replies on “Скандално: боксът като съблазняване”