Три жени обвиниха Тузаря за секс тормоз

NEW YORK, NY - NOVEMBER 07: Chris Noth is seen on the film set of the 'And Just Like That' on November 07, 2021 in New York City. (Photo by Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images)

Името на звездата от „Сексът и градът“ Крис Нот бе въвлечено в серия секс скандали, които заплашват да пометат кариерата му. През последните няколко дни три жени обвиниха в сексуално насилие актьора.

Първи повдигнаха обвинения две дами, чиято самоличност не бе разкрита. Те проговориха за пресата обвинявайки, че са били изнасилени от актьора през 2004 година и през 2015 година. Според версията на едната дама, тя е била на 22 години, когато Крис Нот я поканил в апартамента си, където я изнасилил. После нейна приятелка я завела в болницата, където трябвало да я шият.

Крис Нот и Тара
Крис и последната му половинка Тара (Getty Images)

Дни след това към двете жени, споделили историите си пред Hollywood Reporter, още една жена споделя, че 67-годишният Нот я е изнасилил. В материала на Daily Beast тя е наречена с името Ава, за да бъде скрита истинската й самоличност. В момента тя е на 30 години и работи като мениджър в технологична фирма.

Според разказа неприятният инцидент се е случил през 2010 г., когато е била на 18 години. По това време тя е работила като хостеса в ресторант в Манхатън, Ню Йорк.

Самият инцидент е станал в края на смяната й, когато отишла в задната стаичка на ресторанта, за да вземе дневната си надница. Тогава Нот я последвал, като се опитал да я целуне и вкарал ръката си в панталона й, опитвайки да проникне в нея с пръсти.

Ава разказва, че все пак е успяла да се измъкне, като му предложила да отидат в апартамента му. Той я оставил да се оправи на спокойствие, но младата жена се прибрала директно вкъщи, пренебрегвайки съобщенията му, предлагащи да изпрати кола, която да я вземе.

Крис Нот и Сара Джесика Паркър
Крис и Сара Джесика на снимките на „Просто ей така“

„Не съм насилвал тези жени, срещите бяха по взаимно съгласие“, категоричен е той и допълва, че е трудно е да не се запита защо тези истории излизат на бял свят точно сега.

Актьорът припомня, че става дума за неща отпреди доста години, но че никога не е прекрачвал границата – „не винаги е значело не“.

„Не знам защо тези истории излизат на повърхността сега, но знам, че не съм насилвал тези жени“, коментира още Нот

Spread the love
More from divamagazine.bg
Яйца „Фиеста“
Продукти: 1 глава лук 1 червена чушка 1 люта чушка 8 ленти...
Read More
0 replies on “Три жени обвиниха Тузаря за секс тормоз”