Ан Хатауей преживява спонтанен аборт, докато играе бременна жена

Хатауей
Фотография: Norman Jean Roy за Vanity Vair; Стилист: Deborah Afshani

Близо 10 години след събитието 41-годишната актриса разкрива, че претърпява спонтанен аборт през 2015 г., докато играе бременна жена в пиеса. В интервю за Vanity Fair тя споделя, че първата ѝ бременност „не се е получила“ и добавя: „Ролята ми изискваше да симулирам раждане на сцената всяка вечер“.

Хатауей, която оттогава има двама сина, казва, че по време на шестседмичното представление „Grounded“ се е преструвала, че всичко е наред. Но споделя истината на приятелите си, посетили я зад кулисите. „Беше твърде тежко, за да го задържа за себе си“, искрена е тя.

Фотография: Norman Jean Roy за Vanity Vair; Стилист: Deborah Afshani

През март 2016 г. звездата от „Дяволът носи Прада“ посреща първия си син Джонатан със съпруга си Адам Шулман. В публикация в Instagram през юли 2019 г. Хатауей обяви, че отново е бременна, но и че е имала проблеми със зачеването.

„Това не е за филм“, пише тя под снимката на коремчето си. „За всички, които преминават през ада на зачеването, моля, знайте, че нито една от моите бременности не вървеше по вода. Изпращам ви много любов.“

Фотография: Norman Jean Roy за Vanity Vair; Стилист: Deborah Afshani

В интервюто Хатауей обяснява мотивите си за написването на този пост. „Като се има предвид болката, която изпитах, докато се опитвах да забременея – казва тя, – щеше да е неискрено да публикувам само щастливата част, когато знам, че историята е много по-различна.“

Фотография: Norman Jean Roy за Vanity Vair; Стилист: Deborah Afshani

След като претърпява спонтанен аборт, Хатауей казва, че е била смаяна, когато разбира колко често срещани са те, включително сред много нейни приятели.

Помислих си: къде е цялата информираност по въпроса? Защо се чувстваме толкова ненужно изолирани? Това е моментът, в който поех отговорност. Реших, че ще говоря за това.

Тя разказва, че в продължение на години след публикацията ѝ в Инстаграм жените редовно отиват при нея със сълзи на очи. „И аз просто ги прегръщам, защото те носят тази болка и изведнъж тя вече не е само тяхна“.

Вторият син на двойката, Джак, се ражда през ноември 2019 г.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Опасна ли е високомазнинната диета
Празниците са зад гърба ни, а няколкото килограма в повече не са...
Read More
0 replies on “Ан Хатауей преживява спонтанен аборт, докато играе бременна жена”