Арми Хамър изхвърлен от Холивуд

(Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Холивуд даде поредното си обещание да се бори срещу сексуалното насилие с всички възможни мерки. Този път главно действащо лице е актьорът Арми Хамър, който бе изгонен от последния си проект.

Официално версията гласи, че Арми е напуснал и последната продукция, по която беше ангажиран, в разгара на скандала с обвиненията в изнасилване и разследването срещу него. Името му вече не е в актьорския състав на шпионската драма от Студената война „The Billion Dollar Spy“ с Мадс Микелсен.

Обвиненията в сексуално насилие от последните месеци навредиха на кариерата на Хамър. Актьорът излезе от състава на комедията „Уредена сватба“, в която трябваше да играе с Дженифър Лопес, още преди началото на снимките. Скоро след това се оттегли и от поредицата на „Парамаунт плюс“ „Предложението“ за заснемането на „Кръстникът“. Агенцията му Дабъл Ю Ем И прекрати договора си с него.

Хамър стана известен с изпълнението на ролите на двама близнаци във филма „Социалната мрежа“ през 2010 г., популярен е и с ролите си в „Самотният рейнджър“ (2013 г.) и „Призови ме с твоето име“ (2017 г.). Сред най-новите му ангажименти е роля в римейка на „Ребека“, за която вече ви разказахме, както и в продължението на „Призови ме с твоето име“, върху което още се работи.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Пансексуалната Бела Торн се сгоди

Актрисата Бела Торн, прочула се с ролята си в сериал „Раздвижи се“...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ