Арми Хамър изхвърлен от Холивуд

(Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Холивуд даде поредното си обещание да се бори срещу сексуалното насилие с всички възможни мерки. Този път главно действащо лице е актьорът Арми Хамър, който бе изгонен от последния си проект.

Официално версията гласи, че Арми е напуснал и последната продукция, по която беше ангажиран, в разгара на скандала с обвиненията в изнасилване и разследването срещу него. Името му вече не е в актьорския състав на шпионската драма от Студената война „The Billion Dollar Spy“ с Мадс Микелсен.

Обвиненията в сексуално насилие от последните месеци навредиха на кариерата на Хамър. Актьорът излезе от състава на комедията „Уредена сватба“, в която трябваше да играе с Дженифър Лопес, още преди началото на снимките. Скоро след това се оттегли и от поредицата на „Парамаунт плюс“ „Предложението“ за заснемането на „Кръстникът“. Агенцията му Дабъл Ю Ем И прекрати договора си с него.

Хамър стана известен с изпълнението на ролите на двама близнаци във филма „Социалната мрежа“ през 2010 г., популярен е и с ролите си в „Самотният рейнджър“ (2013 г.) и „Призови ме с твоето име“ (2017 г.). Сред най-новите му ангажименти е роля в римейка на „Ребека“, за която вече ви разказахме, както и в продължението на „Призови ме с твоето име“, върху което още се работи.

Spread the love
More from divamagazine.bg
LOVEч, тази люлякова любов
Текст Елена Денева Покрит мост, зоопарк. Това беше единственото, което изникваше в...
Read More
0 replies on “Арми Хамър изхвърлен от Холивуд”