Дъщерята на Бен Афлек вече е син

Серафина Роуз, 15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, вече се представя като момче на име Фин. Първата си официална поява с новата си идентичност Фин направи на възпоменателна служба за дядо си.

Облечен в черен костюм с панталон и с късо подстриган, Фин прочете стих от Библията пред опечалените в църквата в Чарлстън, където се проведе опелото.

Фин бе заснет с късa коса още през февруари тази година, но за първи път се представи публично с новата си идентичност на погребението на бащата на Дженифър Гарнър Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано.

Заедно с другите внуци на Уилям, Фин се представи на църковната катедра с думите „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, след което прочете откъса от Библията, който беше избрал.

Фин е второто дете на Гарнър и Афлек. Двойката има още една дъщеря Вайълет Ан и син Самуел. Актьорите се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г.

В момента Афлек е женен за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз пък е небинарна и използва местоимения, неутрални по отношение на пола.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Треска за Оскари: Най-големите победители в историята на наградите
Академията естествено си има своите любимци и отличници, които почита доста често....
Read More
0 replies on “Дъщерята на Бен Афлек вече е син”