Дженифър Лопес и Бен Афлек си казаха „да“

Дженифър Лопес
Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак в Лас Вегас късно в събота вечер. Това е щастлива кулминация за връзката им, чиято история започва още преди две десетиления.

Лопес съобщи новината в неделя в своя имейл бюлетин със заглавие „Направихме го!“ (тя обяви годежа им по същия начин). „Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е и търпелива. Равносилна на 20 години търпение“, споделя тя в посланието, подписано с името Дженифър Лин Афлек.

Лопес разказва още, че са пристигнали в Лас Вегас в събота, наредили са се на опашка след още четири двойки и се венчали малко след полунощ в параклиса, известен още като „тунел на любовта“. А сватбеният марш е звучал от Bluetooth колонка.

Лопес е била облечена с рокля от неин стар филм, а Афлек – със сако от личния му гардероб.

„Напълно вярно е, че всичко, от което се нуждаете, е любов. Толкова сме благодарни, че я имаме в изобилие, ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който очакваме с нетърпение“, пише още тя.

От удостоверението за сключен брак става ясно, че Дженифър приема фамилията на мъжа си и вече е Дженифър Афлек.

52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек се срещат през 2001 г., когато си спечелват и прозвището „Бенифър“, преди да възобновят искрата помежду си миналата година. По-рано те се снимат заедно във филмите Gigli от 2003 г. и Jersey Girl от 2004 г. До ноември 2002-ра вече са сгодени, но така и не се стига до сватба. Отлагат я поради „прекомерното медийно внимание“, докато не развалят годежа си официално през януари 2004-а. И така до момента, в който се събират отново – 17 години по-късно с общо пет деца и няколко брака зад гърбовете си.

Бен Афлек и Дженифър Лопес през февруари 2022 в Лос Анджелис (Getty Images)

През 2005 г. Афлек се жени за актрисата Дженифър Гарнър, с която имат три деца. Двамата се развеждат през 2018 г.

Лопес се омъжва три пъти преди това – за кратко за Оджани Ноа през 1997-1998 г. и за Крис Джъд през 2001-2003 г. А бракът с певеца Марк Антъни трае десетилетие след сватбата им през 2004 г. и имат близнаци на 14 години.

Spread the love
More from Ина Иванова
4 ключови тенденции за пролетта
3 начина да носим панталона на пролет 2022 В името на комфорта...
Read More
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *