51-годишната Камерън Диас стана майка за втори път

Снимка: Getty Images

Съпругът на Диас, музикантът Бенджи Мадън, потвърди в съвместна публикация в Инстаграм, че двойката има син, Кардинал Мадън, и добави: „Всички сме толкова щастливи, че той е тук!“. Кардинал е братче на четиригодишната им дъщеря Радикс, която се появи на бял свят през декември 2019 г. Диас не е разкривала почти нищо за децата си, освен че през 2020 г. описва Радикс като „най-хубавото нещо, което някога се е случвало на мен и Бенджи“.

Диас и Мадън на вечерна разходка на 02 декември 2022 г. в Лондон (Снимка: Ricky Vigil M/GC Images)

Звездата се оттегли от актьорската си кариера през последните години, тъй като се концентрира върху отглеждането на момиченцето си и разширяването на бизнеса си за производство на органични вина Avaline. Въпреки това тя ще се завърне на екраните за първи път от години заедно с Джейми Фокс в тематично озаглавения филм на Netflix „Back in Action“.

Наоми Кембъл и Хилари Суонк

Диас не е първата знаменитост, които избира да разшири семейството си на по-късен етап от живота си. През 2022-а Наоми Кембъл позира за корицата на мартенския брой на британския Vogue с дъщеричката си, родена през 2021 г. Тогава супермоделът е на 50. През юни 2023 г. тя обяви появата и на второто си дете, момченце. „Истински дар от Бога“, казва Кембъл по онова време. „Никога не е твърде късно да станеш майка“. А през април миналата година носителката на Оскар за филма „Момиче за милиони“ Хилари Суонк роди близнаците си Ая и Ом на 48-годишна възраст.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Гал Гадот стана майка за четвърти път
Актрисата и съпругът ѝ Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си дъщеря. Гадот публикува...
Read More
0 replies on “51-годишната Камерън Диас стана майка за втори път”