Дева Касел: най-доброто от Италия и Франция

Дева Касел определено е спечелила от генетичната лотария. Чертите на майка ѝ – Моника Белучи, и баща ѝ – Венсан Касел, и двамата оглавяващи класациите на секссимволите от десетилетия, са се преплели в една ефирна и нетипична красота. С вълниста тъмна коса, овално лице и плътни устни, Дева е почти пълно копие на майка си, но е взела очите и усмивката на баща си. И не е чудно, че през последната година все повече привлича вниманието на модните фотографи, а медиите ѝ предричат бляскаво бъдеще пред обектива и на подиума.

Родена на 12 септември 2004 г., по-голямата дъщеря на Белучи и Касел доскоро водеше сравнително затворен живот, далече от светлините на прожекторите, мелачката на таблоидите и суетата на социалните мрежи. Но с разцъфтяването на женствеността си става все по-търсена като модел и рекламно лице. На крехката възраст от 16 години тя вече има зад гърба си няколко корици – две на френския Elle (октомври 2020 и февруари 2012), испанския (март 2021) и мексиканския (юни 2021) Harper’s Bazaar.

От миналата година Дева е и рекламно лице на Dolce&Gabbana. Младежката виталност на дъщерята се присъединява към зрялата хубост на майката, която е дългогодишен посланик на италианския бранд. В бяла дантелена рокля сред каскади от слънчевожълти цветя Дева засне фотосесия с парфюма Dolce Shine. Рекламната кампания е снимана по крайбрежието на Амалфи и въплъщава сладостта на италианския начин на живот.

Тази година пък беше ред на новия аромат Dolce Rose. Този път за място на снимките е избран град Беладжио, на брега на езерото Комо. А Дева все така сияе с безгрижната жизнерадост на младостта – олицетворение на dolce vita и истинска икона на поколението Z.

Spread the love
Tags from the story
More from Дона Делова
Сара Блейкли: уроци по успех
Блестяща идея + риск + доза късмет – това е рецептата на...
Read More
0 replies on “Дева Касел: най-доброто от Италия и Франция”