Къмпинг “Градина“ открива сезона с “Чист релакс”

Лятото е тук и нямаме търпение да хвърлим банските в колата и да потеглим към мястото, откъдето изгрява слънцето. От няколко години вниманието ни е привлечено от най-стария къмпинг в България, който премина през тотална трансформация, за да се превърне в най-примамливата морска локация у нас. В Къмпинг “Градина“ има за всекиго по нещо – парцели за каравани, обновен комплекс и любимите ни луксозни морски къщички на първа линия на плажа, оборудвани с всичко необходимо за приятна и пълноценна почивка.

Екзотичната атмосфера се допълва идеално от много палмови храсти и хамаци, напомняйки на първокласен средиземноморски остров. Изобщо  чистият релакс на Къмпинг “Градина“ е гарантиран, което вероятно е и причината да нарекат така своето парти за откриване на сезона, което категорично ни спечели!

На 17 юли плажът на Къмпинг “Градина“ ще се превърне в сцена на екофестивал с много музика, напитки и хора, които застават зад каузата за по-чисти плаж и море. Целият ден ще бъде посветен на специалната екоинициатива Чист релакс на къмпинга, в която може да се включите и вие – само вземете ръкавици и торби от рецепцията и се включете в почистването на морския бряг. Домакините ще се погрижат да не оставате без напитка през цялото време, а в края на деня един от всички участници ще спечели голямата награда – безплатен уикенд в Къмпинг “Градина“.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Новият дом на Елън и Порша

Едва ли е тайна, че комедийната звезда Елън Дедженерис знае как да...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ