Хващаме се за главата

Луксозната грижа за косатата Marlies Möller обещава във всеки един смисъл цъфтящ вид на косъма

Германките произнасят без запъване името на марката Marlies Möller, а ние тепърва свикваме. Официално продуктите са на българския пазар отскоро и възнамеряват да го завладеят неравно с немския. Което е супер. Най-накрая планината дойде при пророка.

„Красивата коса е подарък отгоре. Да я накарам да изглежда такава завинаги, е моята цел!” Това не са мои думи, а на немската фризьорка Марлис Мьолер, една от 5-те най-успешни в света. Не можем да не се съгласим с нея. Важна част от имиджа, косата е израз на индивидуалност и на вътрешното ни състояние. Струва си да се постараете заради резултата – мигновен и видим. Точно преди 40 години фрау Мьолер открива собствен салон за красота. От личен опит звездната стилистка от Хамбург знае, че косата е визитна картичка на всеки човек. „Обичам да сканирам лицата на жените. Веднага знам какво им отива и какво мога да направя за косата им.” Използвайки знанията и многогодишния си опит, фрау Мьолер създава собствена марка през 1988 г. За 60-годишната си кариера самата стилистка е сменила толкова прически и цвят на косата си, че отговаря за качеството на продуктите (буквално) с главата си. Добре й се е получило. Marlies Möller е едно незабравимо преживяване не само за гривата и скалпа, но и за сетивата, сравнимо с лечение в салон. Така е, когато човек прекарва повече време в салоните си (Майорка, Дюселдорф, Хановер…) и по-малко на партита. Няколко години по-късно гамата допълват четки, ръчно изработени в Италия. Днес благодарение на техническите възможности на Troll Cosmetics, под чиято шапка е Marlies Möller, марката влиза в тройката на европейските лидери в своя сегмент като една от най-иновативните.  

Тайният коз на Marlies Möller е 3-степенната система: почистване, грижа и стилизиране, както и фокусиране върху нуждите на скалпа и типа коса. На практика това означава, че всеки следващ продукт е продължение на предишния. Природните съставки заслужават специално внимание. В линията Pashmisilk например е използвана силата на пашмина, „морска” и натурална коприна. В комбинация те придават на косъма гладкост, мекота, устойчивост и блясък. Накратко, всички тези свойства, които притежават по природа. И това не единственият пример. С добавянето на шампанско, лоза и екстракт от касис косата получава допълнителна порция жизненост и енергия. Пшеничен протеин, екстракт от син лотос или витамин Е пък придават сила, жизненост и здравина. Всеки, някога използвал въздушната пяна Essential Care Liquid Hair с течен кератин и пшенични протеини, възстановяваща структурата на косъма, или четка с марката Marlies Möller, ще се раздели с тях само ако е във финансово затруднение. Гаранция.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Блясък от Elemis
Superfood Glow Priming Moisturiser заменя няколко продукта на тоалетката – хидратант, база...
Read More
0 replies on “Хващаме се за главата”