Лили Джеймс и Себастиан Стан като Томи Лий и Памела Андерсън

В света има хора, които оставят своя отпечатък върху историята и поп културата, независимо дали говорим за политика, войни, наука, скандали, шоубизнес или дори мода. И историите на тези хора могат да вдъхновяват или да шокират околните.

Само преди няколко дни телевизионният канал Hulu пусна първи кадри на актьорите Лили Джеймс и Себастиан Стан като скандалната двойка Томи Лий и Памела Андерсън.

Лили Джеймс като Памела Андерсън

Мини сериалът „Пам и Томи“ ще разкаже истинската история зад пускането на първото в историята скандално секс видео – тази на Памела Андерсън и Томи Лий. Заедно със Стан и Джеймс, в сериала участват още Сет Роугън, който ще изиграе Ранд Готие, човекът, който открадна и продаде записа, също така Ник Офърман, Тейлър Шилинг, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Спенсър Гранез и Можан Марно. Роугън.

Работата по „Пам и Томи“ старита през декември 2020 година, като нито Памела Андерсън, нито Томи Лий участват в сериала. Това не е единственият сериал на Hulu, който е базиран на реална история. В момента каналът подготвя поредица и за скандалната боксова легенда Майк Тайсън, който Тайсън нарече „неподходящ“ и „напълно кух“. И все пак хората очакват и двата проекта с нетърпение.

Лили Джеймс и Себастиан Стан изглеждат автентични, като Памела Андерсън и Томи Лий, а „Пам и Томи“ ни вдъхнови да ви покажем някои от най-успешните истински образи изиграни от големи звезди на екран.

В галерията горе.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Новият стил на Меган
Когато си част от британския кралски двор, имаш задължения не само да...
Read More
0 replies on “Лили Джеймс и Себастиан Стан като Томи Лий и Памела Андерсън”