Коледа, кино, любов

Коледа е тук, което пък автомачитно значи, че сме предразположени към повече уют – на топло вкъщи, удобно облекло, по възможност с любимо питие в ръка. Ако не питие, то поне сладкиш. Коледа носи много и най-различни емоции на хората, но едно е сигурно – Коледа значи и повече социални активности със семейството. Похапването е чудесна практика, но малко опасна за здравето. Все пак последните месеци не сме особено физически активни. За това се спираме на друго забавление, което върви с по-малко калории – коледните филми.

И докато телевизиите ни заливат с поредната доза „Сам вкъщи“, ние сме ви приготвили една различна и някак стопляща душата селекция от любовни коледни филми. В нея ще откриете няколко заглавия, в които коледните песни и пакостите  отсъстват за сметка на добрия разказ, просълзяващата история и някоя и друга открадната целувка под имела.

С тези филми нашият екип ви дава няколко идеи за добро прекарване. Защото това е едно от най-добрите удоволствия в света – вкусното, грандиозно и по-голямо от живота кино. Онова, което възбужда сетивата, кара душата да трепти и ви води до неподозирани светове.

Няколко качествени като бутилка червено вино Pixels женски любовни филма с Коледа в тях и около тях ви очакват в галерията ни горе.

Spread the love
More from Зорница Аспарухова
„Злодеянието“, Стефани Робел
Истинска история, която звучи като сюжет на психотрилър от Алфред Хичкок Какво...
Read More
0 replies on “Коледа, кино, любов”