Хари с емоционален увод към детска книжка

(Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Вниманието, което интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри предизвика, идва точно навреме за да даде гориво на нова кауза, която принцът е подхванал. Синът на Чарлз и Даяна написа емоционален увод към нова детска книжка, посветена на травматични преживявания след загуба на близък човек от Ковид 19. Разбира се, уводът е свързан с личния опит на Хари от загубата на майка му, когато е малко момче.

„Когато бях малък, изгубих майка си. Това отвори дълбока дупка в душата ми, не исках да го приема или да повярвам. Зная как се чувствате и искам да ви уверя, че тази дупка ще бъде запълнена с много любов и подкрепа. Всички се справяме със загубите си по различен начин, но когато един от родителите отиде в Рая, неговата любов, дух и спомени не отива с него. Остава тук с вас и може да сте заедно завинаги. Сам открих, че това е истина“, гласи

Уводът с думите на Хари продължава в посока колко важно е всеки да повярва, че не е сам на тази земя. Той споделя своите стратегии да преодолее липсата на майка си и справянето с чувствата си. А както преди няколко седмици сподели в интервюто за Опра, срещата и бракът с Меган е един от решаващите моменти за това.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Благотворителен концерт за младите таланти от НМУ “Любомир Пипков” – София

На 29-ти януари от 19:00ч. в концертната зала на НМУ “Л. Пипков”...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ