„Короната“ се завръща с шести последен сезон

Короната
Netflix

Netflix обяви, че последната премиера на популярния сериал, вдъхновен от живота на британското кралско семейство, ще бъде разделена на две части. Първата очакваме на 16 ноември, четвъртък, а втората – близо месец по-късно, на 14 декември. Нов тийзър загатва какво да очакваме от последния сезон.

„Короната е символ на постоянството. Тя не е това, което правиш, а това, което си,“ казва гласът на Клеър Фой, изиграла младата кралица Елизабет II в сериала. Камерата ни разхожда из луксозната всекидневна, докато се чува зловещо тиктакане на часовник, както и гласовете на Фой, Оливиа Колман и Имелда Стонтън – трите актриси, споделили ролята на кралицата.

„Винаги губиш част от истинската си същност. Всички сме правили жертви. Това не е избор, това е дълг,“ допълва гласът на Колман. Видеото завършва с Имелда Стонтън, облечена в костюм, готова да се покаже на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави ликуващата тълпа. „Но какво да кажем за живота, който оставих настрана?“, завършва тя.

Стийминг платформата заяви, че шестият сезон ще обхваща събитията от 1997 до 2005 г. В първата част Елизабет Дебики отново ще се превъплъти в ролята на принцеса Даяна, а Доминик Уест ще бъде крал Чарлз. Джонатан Прайс ще се видим в ролята на принц Филип, Лесли Манвил – в тази на принцеса Маргарет. Стонтън отново има честта да изиграе кралица Елизабет II. Салим Доу и Халид Абдала също се завръщат като милиардера Мохамед Ал Файед и Доди Файед, а в част първа Руфъс Кампа и Флин Едуардс ще направят своя дебют като младите принц Уилям и принц Хари.

Spread the love
More from Ина Иванова
Catrice се среща с Лешникотрошачката за съвършената коледна грим визия
Всяка година имам доста амбициозни очаквания за празничния си грим. Веднъж си...
Read More
0 replies on “„Короната“ се завръща с шести последен сезон”