Какво гледаме през март

Отлични сериали, завръщания и нови филми… ето какво ви очаква на малък екран.

ПЕРИ МЕЙСЪН
HBO MAX

През 1931 г. случай с отвличане на дете стига до бюрото на най-известния специалист по криминално право в Лос Анжелис Пери Мейсън, който по пътя към истината ще разкрие истинска мрежа от поквара и корупция, разяждаща града.

САМОТНА МАЙКА
HBO MAX

Нетрадиционна емоционална история между самотна майка от работническата класа, нейната 10-годишна дъщеря и привилегирован гей мъж. Едно дисфункционалнно семейство на ръба на обществото, което се опитва да върви направо в един крив свят.

НАСЛЕДНИЦИ
HBO MAX

Фамилията Рой контролира един от най-големите и влиятелни медийни конгломерати в света. Сериалът проследява живота на семейсто Рой и разглежда важни теми като власт, политика, пари и как те съжителстват със семейните ценности.

ЖЪЛТ ОЛЕАНДЪР
HBO MAX

Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел, е свързан с младата му съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща, която трябва да реши всичко. В сметката обаче не влизат бивш любовник и труп, които ще объркат всичко…

ЗЕЛЕНИЯТ РИЦАР
HBO MAX

Базиран на легенда от времето на крал Артур, филмът разказва историята на сър Гауейн (Дев Пател) – упоритият племенник на Артур, който тръгва на мисия да се изправи срещу Зеления рицар – полудърво, получовек.

ИСТИНСКИТЕ НЕЩА
HBO MAX

Младата Кейт сякаш живее живота си насън, като понася ограниченията, в които я поставя семейството й и обществото. Среща с непознат, който събужда неподозирани сексуални желания в нея, я разтърсва и я повежда по път, който може да се окаже пагубен.

Hackerville
Sky Showtime

Когато следите от хакерска атака над голяма германска банка водят до Румъния, специалистката по киберпрестъпления от Федералната криминална полиция Лиза Метц (Ана Шумахер) е изпратена от Франкфурт в Тимишоара, нейния роден град, за да работи с местните разследващи. Пристигайки в страната, от която родителите ѝ са избягали, когато Лиза е била още дете, тя я намира едновременно за смътно позната и извънредно чужда. За първи път в живота си тя трябва да се изправи лице в лице със сенчестото минало на семейството си.

Rabbit Hole
Sky Showtime

Този шпионски трилър разказва историята на Джон Уиър (Кийфър Съдърланд), майстор на измамите в света на корпоративния шпионаж, който е обвинен в убийство от влиятелни сили със способността да контролират населението.

The Sleepers
Sky Showtime

The Sleepers е шпионска драма, в която действието се развива в края на 1989 г. – времето, в което се разпада Съветската империя. В разгара на Нежната революция, която слага край на 40-годишното господство на Москва, една обикновена жена се оказва притисната между два свята – на Държавна сигурност и на дисидентите. Постепенно, тя е принудена да разкрие неочаквани тайни, пазени от двете страни.

1923
Sky Showtime

От номинирания за „Оскар“ Тейлър Шеридан – „1923“ е следващата част от историята за произхода на „Йелоустоун“, която следва блестящото представяне на „1883“. С участието на номинирания за „Оскар“ Харисън Форд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън, „1923“ ще представи ново поколение на семейство Дътън и ще изследва началото на 20-и век, когато пандемии, историческа суша, краят на Сухия режим и Голямата депресия измъчват планинския Запад, както и семейство Дътън, които наричат Йелоустоун свой дом.

Черният телефон
Sky Showtime

Фини – срамежливо, но умно 13-годишно момче – е отвлечен от садистичен убиец и затворен в шумоизолирано мазе, където от писъци няма никаква полза. Когато изключеният телефон на стената започва да звъни, Фини открива, че може да чуе гласовете на предишните жертви на убиеца. Те са твърдо решени да направят всичко възможно това, което им се е случило, да не се случи на Фини. С участието на четирикратно номинирания за Оскар Итън Хоук в най-ужасяващата роля в кариерата му и представянето на Мейсън Темз в първата му филмова роля.

Усмивката
Sky Showtime

След като става свидетел на странен, травматичен инцидент с пациент, д-р Роуз Котър (Соси Бейкън) започва да преживява плашещи събития, които не може да обясни. Когато поглъщащият ужас започва да превзема живота й, Роуз трябва да се изправи срещу тревожното си минало, за да оцелее и да избяга от ужасяващата си нова реалност.

Огнена страна
FOX

В центъра на историята стои млад затворник (Макс Териот), който се присъединява към програма за погасяване на пожари в търсене на изкупление и смекчаване на присъдата му. Той и други лишени от свобода работят рамо до рамо с елитни пожарникари, за да потушат огромните пламъци в района. Какво ще се случи със съдбата на тези смели мъже и ще успеят ли да намерят това, което търсят, разбираме всеки вторник от 22:00 часа по FOX.  

Spread the love
More from divamagazine.bg
Dior и Питър Дойг за колекция 2021
Обръщането на модата към нови партньорски проекти е трендът, който превърна 2020...
Read More
0 replies on “Какво гледаме през март”