Заблести като вампир

Официално е: визажистите дават старт на бюти сезона на сагата „Здрач”. Време е да покажете „истинското” си лице на ярка светлина

Изглежда TikTok генерира тенденции 24/7, особено що се отнася до кожата. След Glass, Dewy, Laminated (имитираща пот) и Jello (видимо богата на колаген) ви очаква най-странната. Пригответе се да посрещнете следващото ниво на блясъка със стряскащото име Vampire. Хаштагът #vampireskin вече има над 35 млн. гледания. Трендът няма нищо общо с типичните господари на нощта. За тези, които никога не са чували за „Здрач“ (сериозно, къде, по дяволите, сте били?), вампирите блестят на слънцето вместо да избухват в пламъци. Именно сиянието на кожата е причина бледите призрачни създания да не се показват на дневна светлина. Иначе рискуват хората да разберат кои са всъщност.

Collina Strada, Diesel

Романтичният интерес към необичайната способност на семейство Кълън е може би един от ключовите фактори, накарали публиката по света не само да се влюби в Едуард, но и да иска години след кинопремиерата да повтори грима на героя на Робърт Патинсън. Като фен (непотвърден) на „Здрач“ Diesel изпраща на подиума модели, искрящи като диаманти на слънце. Make up артистът Инге Гронард боядисва не само лицето, но и тялото в сребристо, бледорозово и златисто, което, съгласете се, е ужасно хипнотизиращо. Марката обаче не e единствената, за която сагата е cool. „Красота! Кожа на убиец, Бела“ сигурно е повтаряла гримьорката Фара Хомиди, потупвайки щедро брокат с четка в кожата на моделите на Collina Strada. Тенът при Dion Lee е толкова сияен, че изглежда филтриран. Вдъхновен от blur ефекта на генерирани от AI снимки, визажистът Марсело Гутиерес използва коректор, хайлайтър и бял крем за създаване на отражения, които преувеличават чертите на лицето.

Diesel, Dion Lee, Huishan Zhang

За щастие, обвързването с безсмъртието не изисква смучене на кръв. За вампирски блясък смесете фон дьо тен с течен хайлайтър, дори и да прекалите с последния. Това обаче не е достатъчно за ефекта на кожа, която сияе като хиляди малки диаманти. Напудрете лицето със сребристи сенки на прах или с пигмент. Никакво деликатно излъчване. Vampire skin предполага блясъкът да се вижда отдалеч.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Точкова система
Носихме ги през пролетта, носим ги сега, ще ги запазим и за...
Read More
0 replies on “Заблести като вампир”