Хороскоп за април

Енергия, активност, емоционалност

Овен

Овни, през април ще греете с нова енергия. С настъпването на пролетта ще се почувствате мотивирани за физическа активност, а благодарение на силната си воля ще усетите голяма промяна и ще се радвате на видими резултати. Организираност и ефективност ще са силните ви страни, особено в работата. Ще приложите идеите си на практика без никакви спънки. Не забравяйте правилното хранене и достатъчно витамини.

Телец

Телци, през този месец ще се фокусирате най-вече върху връзките, и то по действен и активен начин. Дълбокото съзерцание и премисляне на нещата няма да са на дневен ред. Ще бъдете по-спонтанни, така че не се страхувайте да се възползвате от всяка възможност. Известна доза предпазливост обаче няма да е излишна. Насочете физическата си енергия към спортни дейности, но внимавайте да не разтегнете мускул.

Близнаци

Близнаци, април ще бъде бурен месец за вас. Настроението ви ще се мята нагоре-надолу като увеселително влакче, а необходимостта винаги да имате последната дума ще се засили. Това обаче може да отблъсне приятелите ви и те да започнат да ви избягват. Не е нужно да се придържате към своята истина на всяка цена и да спорите излишно, за да не се скарате с някого, на когото държите. Бъдете по-дипломатични и умерени.

Рак

Раци, пролетта ви носи силни емоции и през този месец няма да успеете да ги контролирате. Неочакван изблик може да причини проблеми както в личния, така и в професионалния живот. Ще бъдете по-импулсивни от обикновено, така че през този период се опитайте да броите до 10, преди да кажете или да направите нещо. Това ще се отрази добре не само на комуникативните ви умения, но и на съпричастността ви към околните.

Лъв

Лъвове, април събужда у вас сексуална енергия и необуздан апетит за удоволствия. Табутата ще паднат и ще откриете непознати досега аспекти на сексуалността. Планирайте цял уикенд с партньора си, за да се насладите на интимни моменти, без някой да нарушава спокойствието ви. Желанието ви за секс обаче ще бъде толкова силно, че може да ви изкуши идеята за пълна свобода и да направите неща, за които по-късно да съжалявате.

Дева

Деви, през този месец ще копнеете за нежност и любов. Искате прегръдка от близък човек, но по една или друга причина няма да получите толкова физически контакт, колкото ви е нужен. Като компенсация ще развиете склонност да се вкопчвате в други неща и да искате всичко веднага. Освен това сценариите в главата ви може да доведат до разочарование. Насладете се на настоящия момент и това, което животът ви предлага днес.

Везни

Везни, през този месец комуникативните ви умения значително ще се подобрят. Това ще ви е от полза най-вече в работата, където най-накрая ще съберете смелост да се откроите от тълпата и да диктувате условията. Периодът е подходящ за изучаване на чужд език и общуване с чужденци – нещата ще се получават с лекота. Копнеете за време със семейството, пътуване през уикенда ще заздрави връзките, за които напоследък не стига време.

Скорпион

Скорпиони, април ще ви донесе излишък от енергия и емоционална нестабилност. Настроението ви ще е променливо и дори дребни неща ще ви вадят от равновесие. Добре е да се научите как да овладявате и да преработвате емоциите си, в противен случай може да отблъснете семейството и приятелите, които искат да прекарат време с вас. Спортни и състезателни дейности ще отвлекат вниманието ви от нещата, които ви притесняват.

Стрелец

Стрелци, през този месец родителският ви инстинкт ще е силно изразен. Ако имате деца, заведете ги на екскурзия и оставете партньора си да се наслади на малко свободно време с приятели. Ако нямате, може би трябва да се замислите за създаване на семейство. Април ще се отрази положително и на физическото ви състояние. Спортувайте, хранете се добре, пийте си витамините, но не забравяйте да отделяте време за почивка.

Козирог

Козирози, април ще ви донесе силна мотивация за работа и желание за високи доходи. Ще може да вложите максимума от енергията си на работното място до степен да прекарвате дни и нощи там. В началото ще изглежда, че тялото ви се справя добре с това, но умората ще ви удари по-късно и може да се появят мигрена и болки в гърба. Не работете толкова много и си отделете достатъчно време за почивка и общуване с близките.

Водолей

Водолеи, през този месец изобщо няма да се спрете. С решителност, изобретателност и упоритост ще преследвате целите си. Ще се справите по-добре от очакваното и шефът ще бъде впечатлен от постиженията ви. Самочувствието ви ще расте и ще станете център на внимание, но е възможно да получите хапливи забележки от завистливи колеги. Това донякъде ще ви хареса, но и ще ви разстрои и ще потърсите утеха от партньора си.

Риби

Риби, през април ще усетите желание за знания и учене. Паметта ви ще може да поеме невероятно количество информация, дори вие самите ще се изненадате. Така че имате уникален шанс да започнете да изучавате нещо, което искате от доста време. Ще преодолявате препятствията с лекота. Добре е обаче да бъдете по-съобразителни – желанието ви да постигнете най-добри резултати може да навреди на някое приятелство.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лурдес Леон: Кое е това момиче?
За приятелите си тя е просто Лола. За останалите – дъщерята на...
Read More
0 replies on “Хороскоп за април”