Ава, „близначката“ на Рийз Уидърспуун

Никак не е рядкост децата на известни родители дотолкова да приличат на тях, че да изглеждат като тяхна младежка снимка. При Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ Ава Филип обаче приликата е наистина поразителна. Напоследък двете често се появяват заедно по различни събития и изглеждат почти като близначки.

И все пак с какво е известна Ава освен с приликата с майка си? Като дъщеря на популярни актьори (баща ѝ е Райън Филип, когото помним от „Студио 54“ и „Секс игри“) тя от малка е в светлината на прожекторите. В момента учи в университета Бъркли, Калифорния, освен това е модел и Инстаграм инфлуенсър. Дебютът ѝ на подиума е през 2018 г., когато участва в представянето на есенната колекция на Rodarte. Оттогава се е появявала на различни ревюта, а в момента е рекламно лице на Draper James, линията за облекло и лайфстайл на Рийз Уидърспуун. Популярността ѝ в Инстаграм пък води до партньорство с брандове като Tiffany and Co. и Chanel.

От децата на актьорите обикновено се очаква да поемат по стъпките на родителите си. Ава обаче избира друг път, а Инстаграм е полето ѝ за изява. Там тя публикува снимки на своите скулптури, скици, рисунки, фотографии и глинени фигурки, високо оценявани от нейните последователи, вече прехвърлили милион.

Родена на 9 септември 1999 г., Ава е кръстена на актрисата Ава Гарднър. Има по-малък брат Дийкън, роден през 2003 г. (между другото той също прилича много на майка си). Двамата са от брака на Уидърспуун и Райън Филип, продължил от 1999 до 2008 г. От втория брак на актрисата с Джим Тот пък има полубрат Тенеси, роден през 2012 г.

От две години Ава има сериозна връзка с Оуен Махони, неин състудент от Бъркли (той пък прилича на… баща ѝ). Въпреки това обаче наскоро тя хвърли бомба в интервю, като даде двусмислен отговор на въпроса дали харесва момичета или момчета. „Падам си по… хора“, заявява блондинката и допълва, че полът, както го разбираме традиционно, е без значение.

В същото интервю казва, че за нея „телешкото е зеленчук“, и успява да разгневи едновременно две групи от феновете си – както веганите, така и по-консервативно настроените, които смятат, че намеците ѝ за пансексуалност са просто поза и опит да се впише в актуалните трендове, особено на фона на дългогодишната си връзка с Махони.

Рийз Уидърспуун обаче застава плътно зад дъщеря си. „Ава е здраво стъпила на земята и иска да направи страхотни неща на този свят“, казва тя и допълва, че дъщеря ѝ „още се учи и търси себе си, за да проумее какъв да е пътят ѝ в живота“.

Spread the love
Tags from the story
More from Дона Делова
Мария Жекова: Проста местна сезонна храна е моето верую
Победителката от „Мастършеф“ 2022 и водеща на „Вкусът на България“ за новия...
Read More
0 replies on “Ава, „близначката“ на Рийз Уидърспуун”