Какво за вас са печивата? Повод да кажете „обичам те“ на любимия човек дори в най-непретенциозните моменти? Да сплотите хората около себе си, като им поднесете домашно приготвен сладкиш? Или начин да отбележите семейните празници с най-близките? Не съм професионален пекар, а готвенето така и не се превърна в моя страст. Но добре познавам магията на приготвянето на печива. Има нещо омагьосващо, сюблимно в забъркването на съставките, в аромата, който се разнася из целия дом, малко след като тавата е сложена във фурната…
Като верен съюзник на тези безценни мигове в кухнята София Мел открива новия сезон на Академия „Изпечи с любов“. Ако сте любител-пекар и искате да се научите да месите и печете или да подобрите уменията си, продължете да четете. Освен подновяване на обученията до момента, предстоят и допълнителни курсове с нови рецепти за франзели и млечни хлебчета, ритуални погачи и малки хлебчета „Мъфенчета“.
Предстои и професионално обучение за хлебари и пекари, което ще се провежда в рамките на 10 дни и е с продължителност 100 часа. Фокусът ще бъде насочен към 3 модула – хлебарство, закуски и сладкарство, като всеки един от тях включва теория и практически знания.
Курсовете стартират на 14.09.2024 г., а записването вече тече с пълна сила. Всички те отново ще бъдат провеждани в мултифункционалната зала на София Мел, намираща се в град София, където записалите се ще могат да ползват модерното кухненско оборудване. След приключването на часовете, курсистите ще получат дигитална брошура с теория и рецепти, както и готовите продукти.
Записването за Академия „Изпечи с любов“ става бързо и лесно – на сайта на София Мел, където можете да разгледате предстоящите обучения и да запазите мястото си сега. Но побързайте – местата са ограничени и свършват бързо!