Деми Ловато за свръхдозата, булимията и изнасилването на 15

(Photo by Rich Polk/E! Entertainment/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Деми Ловато няма да остави нищо от личния си живот в тайна. Новият документален филм, посветен на живота на звездата, разказва за зависимостите й, за проблемите й с наркотиците и за сексуалното посегателство, на което е подложена едва 15-годишна.

Един от ключовите моменти в разказите на Деми е за нощта, в което едва не умира от свръхдоза. Спомените й от онази нощ са доста ясни до момента, в който не се среща с дилъра си. Тя обикаля няколко бара с приятелите си, а партито продължава в дома й в Лос Анджелис. Когато всички си тръгнали, пияната Ловато се обадила на един от дилърите си. Той й дал болкоуспокояващия опиоид оксикодон, за който тя вярва, че е бил смесен с наркотичния аналгетик фентанил. Приятелката й Сайра Мичъл разказва, че дилърът надрусал Ловато, а след това се възползвал от нея и я оставил, „мислейки я за мъртва“.

https://www.instagram.com/p/CMLMkkghfEI/

„Когато ме намериха, бях гола, посиняла. Буквално ме беше оставил да умра, след като се беше възползвал от мен“, потвърждава самата актриса.

Когато се събудила в болницата я попитали дали е правила секс по взаимно съгласие. В главата й имало проблясък за онзи момент, в който дилърът й бил отгоре й. Заради този проблясък отговорила с „да“. Едва месец след свръхдозата осъзнала, че в онзи миг не е била в състояние да вземе решението да прави секс по взаимно съгласие.

https://www.instagram.com/p/CLncwdGBH4L/

За Ловато обаче това не е първа травма от насилствен сексуален контакт.

„Когато бях тийнейджърка, бях в много сходна ситуация. Изгубих девствеността си при изнасилване“, разказва тя във филма за живота си.

Певицата признава, че тя и нападателят й са имали връзка по това време, но уточнява, че ясно му е показала, че не е готова да загуби девствеността си. По това време тя е част от звездния тийм на Disney заедно с братята Джонас, Селена Гомес и Майли Сайръс. Всички те пазят имидж на добри тийнейджъри и девствеността им не се подлага на съмнение. Всъщност в техните среди тази чистота е особено важна и никой от тях не иска да я загуби преди брака.

https://www.instagram.com/p/CMLMkkghfEI/

След преживяното Деми изпада в различни кризи. Признава, че й се налага често да вижда мъжа, който й е посегнал. Спира да се храни, започва да се самонаранява, повръща и прави какво ли не, за да се самонакаже. Булимията й става толкова тежка, че започва да повръща кръв.

Разкрива случилото се пред „възрастни“, но казва, че извършителят нямал никакви неприятности след това. А в думите й има намек, че става дума за човек в киноиндустрията.

Около снимките на документалния филм Ловато решила да му се обади – години след случилото се. Опитала се да поправи нещата като „поеме контрол“, но в крайна сметка след разговора се почувствала още по-зле.

https://www.instagram.com/p/CMR4sqlhyoi/
Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Мишел в защита на Меган
Седмица след интервюто на Меган и Хари бившата първа дама на САЩ...
Read More
0 replies on “Деми Ловато за свръхдозата, булимията и изнасилването на 15”