Книгата „Деветият“ отговаря на въпроса „Кой уби президента Кенеди?“

Кенеди
Снимка: Getty Images

Само едно убийство на президент остава неразкрито. Докато Люк Даниълс не се намесва в играта

Люк Даниълс е известен като лудата глава на секретния отряд „Магелан“, чиято задача е да разрешава проблеми, свързани със сигурността на САЩ. Импулсивен и неудържим, той е най-страшният кошмар на всеки, който се опита да го спре. Защото е ученик на най-добрия агент на службата, самия Котън Малоун. А последното предизвикателство започва с познат до болка въпрос: Кой уби президента Кенеди?

Издателство ОБСИДИАН
Превод Богдан Русев
Страници 416
Цена 24 лв.
Корица мека

Люк Даниълс е в Лондон, когато му се обажда стара приятелка. Джилиан Стайн има нужда от помощта му. И само няколко часа по-късно той вече е замесен в борбата между противници, решени да стигнат докрай – едните търсят истината, другите се опитват да избягат от миналото.

Томас Роуланд е известна личност с огромно политическо влияние във Вашингтон. Но и човек с мрачно минало. Животът му се е преобърнал на 22 ноември 1963 г. в Далас. Написаното в учебниците по история не отговаря на истината. За истината е отговорен Роуланд. И сега е готов на всичко, за да попречи на света да я научи. Включително да убие Люк, Джилиан и всеки друг, който представлява заплаха.

От Белгия до Люксембург, от блатата на Луизиана до планините на Уайоминг и Бахамите Люк прави шокиращи разкрития, които не само ще пренапишат историята, но и завинаги ще променят неговия живот. А познатият въпрос ще получи изненадващ отговор. Когато Люк се изправи лице в лице с… деветия.

Първата книга, написана в съавторство от Стив Бери и Грант Блекууд, вече е толкова успешна, че ще последват още два самостоятелни романа за приключенията на Люк Даниълс от отряд „Магелан“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Как го правят кралиците
Всички модни експерти говорят за последния тоалет, с който кралица Летисия се...
Read More
0 replies on “Книгата „Деветият“ отговаря на въпроса „Кой уби президента Кенеди?“”