Героите на новото време – завинаги млади

Ако вярвате, че Каролина Ерера-младша вече е измислила всичко, тогава ви казваме – не го е направила. Пригответе се за новия приобщаващ аромат 212 Men Heroes Forever Young, който отдава почит на градската култура на Ню Йорк, и революционния му флакон

От флакона във формата на стилети на Good Girl и скулптурния силуeт на светкавица на Bad Boy минаваме към скейтборда на 212 Men Heroes Forever Young. Каролина Ерера, творчески директор на марката, винаги е оспорвала идеята каква може да бъде парфюмната архитектура. Не само флаконът, но и категорията олфактивно семейство, и концепцията – всичко разбива клишетата. За да разберете защо 212 Men Heroes Forever Young ви кара да се чувствате герои и млади, ще започнем отзад напред. Голямата изненада е, че макар ароматът да се смята за мъжки, жените също могат да го носят. Както прави самата Каролина: „Винаги съм вярвала, че парфюмите са личен избор, и се вълнувам, когато се нарушават джендър границите.”

Концепцията Първото, което се набива на очи, са трите ключови думи в името на аромата. Heroes може да се разшифрова като „Няма нищо по-героично от това да бъдете себе си”. Също като скейтбордистите. Смели, решителни и иновативни, те превръщат града в своя площадка. Forever Young прави крачка напред и събужда вродената  способност на всеки да се чувства млад, когато пожелае. Ако младостта е понятие, а не възраст, защо да не приемете всички позитивни моменти, свързани с подобно твърдение? Не става въпрос за рождената година или бръчките, а за жизненост, страст, креативност и съпричастност. Както казва Каролина: “Липсата на ентусиазъм набръчква душата!” Ето защо ароматът е истински празник на непокорната младост, който отдава почит на уличната култура. Свободата е тази, която води към щастие. Толкова е просто.    

Нова категория ароматно семейство Придавайки модерен обрат на емблематичното олфактивно семейство фужер, гръбнака на мъжката парфюмерия, Каролина Ерера го прави без… пол. С 212 Heroes Forever Young се ражда нова категория, която може да се нарече фужерна-плодова-дървесна. Трима „носове” се заиграват с нотки, които улавят усещането за практикуване на спорт на открито. Тренировките навън са съвсем различно преживяване от тези във фитнеса. Кожата мирише различно, ако сте на открито. Усещанията улавя невероятна двойка съставки. Маслото от здравец, елегантно и сложно, се смесва с еликсира от круши, освежаващ и пенлив. Дръзкото дуо влива енергия и оптимизъм в композицията, усилени от акорд на кожа и джинджифил. 

Флаконът Революционен аромат изисква революционен флакон. Едва ли има по-свободен и либерален израз от скейтборда в света. Зародил се в Калифорния през 50-те години като градска версия на сърфирането, скейтбордингът бързо се превръща в световен културен феномен и начин на живот. Еволюцията му е метафора на безграничните възможности.

212 Men Heroes Forever Young отваря нова глава в индустриалния дизайн с новаторския си стъклен и хромиран флакон, който напомня на скейтборд и отразява духа на новото поколение. Адаптирането му е предизвикателство. Стабилността, системата за вътрешно налягане, материалът … всичко е от значение. Работата отнема три години и стотици тестове. Ето какво означава уникалност – винаги една крачка пред другите и предлагане на нещо, което в момента не съществува. Браво, Каролина!

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Мармалад в банята
Продуктите от колекцията за тяло Blu Mediterraneo, парфюмирани с Arancia di Capri,...
Read More
0 replies on “Героите на новото време – завинаги млади”